Darilni bon

Zahvala ob zaključku plesne sezone

ZAHVALA ob zaključku plesne sezone 2013/14!


Drage plesalke, spoštovani plesalci! Iskrena hvala za zaupanje in za vse lepe trenutke, ki smo jih skupaj preživeli v plesni sezoni 2013/14 na plesnih tečajih, plesnih večerih, plesnih vikendih, plesnem izletu,...! Želimo vam lepo poletje, prijetne dopustniške dni in se že veselimo ponovnega srečanja z vami v novi plesni sezoni 2014/15, ki jo pričnemo v ponedeljek, 15. septembra 2014!


Poroka

PLESNE PRIPRAVE NA POROKO!

  

Če želita zablesteti na plesišču in samozavestno stopiti v plesni korak s posebej za vaju sestavljeno koreografijo ter presenetiti vse prisotne nas pokličita na 040 132 563, 040 430 760 oz. pišita na info@salsero.si ter se dogovorita za svoj plesni termin. Naj bo vajin prvi skupni ples kot mož in žena nepozabno romantično doživetje! Kratko video predstavitev si lahko ogledate tukaj.


Individualna vadba

POLETNA INDIVIDUALNA plesna vadba za posameznice, posameznike in pare!


V poletnem času smo vam na voljo za individualne ure za en, dva ali tri plesne pare in za posameznice in posameznike! Osvojite v kratkem času veliko plesnega znanja in si za plesno vadbo izberite željeni termin. Za informacije smo vam na voljo na: info@salsero.si ali 040 132 563. Veseli bomo vašega klica!


Ples ob otvoritvi plesne sezone

PLES OB OTVORITVI PLESNE SEZONE 2014/15 Plesne šole Salsero v Casinu Mond Šentilj!

Vljudno vabljeni, da v soboto, 30. avgusta 2014 ob 21. uri skupaj z nami otvorite novo plesno sezono 2014/15 in zaplešete z nami na 61. družabno plesnem večeru v Casinu Mond. Na velikem plesnem podiju bomo zaplesali na odlično živo plesno glasbo skupine Karneval band. Rezervacije niso potrebne, vstopnine ni!


Plesni vikend v Rovinju

PLESNI VIKEND DRUŽABNIH PLESOV Plesne šole Salsero in TA Sonček v Rovinju!

Jesenski plesni vikend družabnih plesov Plesne šole Salero in Turistične agencije Sonček bo potekal od petka, 10. do nedelje, 12. oktobra 2014! Več informacij, fotografije s prejšnjiih plesnih vikendov in mnenja udeležencev si lahko ogledate tukaj. Doživite nepozabne trenutke v čudovitem naravnem okolju! Vabljeni!


Darilni bon

BREZPLAČNI TEČAJ Plesne šole Salsero!

Podarjamo vam darilni bon za brezplačni tečaj družabnih standardnih, latinskoameriških in swing plesov ali salse in bachate v paru za eno osebo. Darilni bon velja samo za nove člane plesne šole in ga je mogoče uveljaviti za katero koli stopnjo tečaja družabnih plesov ali salse in bachate v paru na vseh lokacijah. Darilni bon si lahko natisnete tukaj!


Plesni tečaji

PLESNI TEČAJI Plesne šole Salsero za odrasle in mladino!

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na plesnih tečajih različnih plesnih zvrsti na različnih lokacijah, stopnjah in ob različnih terminih. Za vse nove člane tečajev družabnih plesov ali salse in bachate še posebna ugodnost - za eno osebo vam tečajnino podarimo
! Točen urnik si lahko ogledate tukaj! Vabljeni!


Zakaj izbrati Plesno šolo Salsero

ZAKAJ IZBRATI Plesno šolo Salsero?

Naša vodila so strokovna usposobljenost, sistematično poučevanje in pozitivno vzdušje. Plesne dvorane so velike, s pravim plesnim parketom, omogočamo pa vam tudi plačilo na obroke, popust za vse nove člane,... Naša največja referenca pa so naši tečajniki katerih mnenja smo zbrali tukaj. Preizkusite nas lahko brezplačno saj je prva vaja gratis! Pridite na ples in preženite stres!


Ples ob zaključku plesne sezone

PLES OB ZAKLJUČKU PLESNE SEZONE 2013/14 Plesne šole Salsero v Casinu Mond!

V soboto, 21. junija 2014 smo zaplesali na 60. družabno plesnem večeru v Casinu Mond Šentilj in v prijetnem vzdušju zaključili plesno sezono 2013/14. Iskrena hvala vsem, ki ste se plesa udeležili v tako velikem številu za vaš cenjen obisk in družbo. Vljudno vabljeni k ogledu fotografij, ki jih najdete v galeriji.


Plesni izlet

PLESNI IZLET Plesne šole Salsero na Bled!

V soboto, 24. maja 2014 je potekal že 6. plesni izlet Plesne šole Salsero. Tokrat nas je pot vodila do Bleda, kjer smo si ogledali Blejski grad, se popeljali s turističnim vlakcem okoli Blejskega jezera, razvajali ob degustaciji vinarstva Gaube, ob dobri večerji in s plesom. Na poti do Bleda smo si ogledali posestvo Brdo in Prešernovo rojstno hišo. Fotografije si lahko ogledate v galeriji


5. obletnica

PRESENEČENJE OB 5. OBLETNICI Plesne šole Salsero v Casinu Mond Šentilj!

Iskrena hvala gospe Danici Hojs za organizacijo nepozabnega presenečenja večera, ki si ga lahko ogledate tukaj in iskrena hvala gospe Majdi Pšunder za prijazne besede, ki nam jih je namenila ob 5. obletnici in si jih lahko preberete tukaj. Vljudno vabljeni k ogledu predstavitvenega filma, ki ga najdete v rubriki video.


Valeta 2012
  VALETNI PLES 2014!


Drage devetošolke in devetošolci! Iskrena hvala za zaupanje za organizacijo plesnih vaj in valetnega plesa 2014! Upamo, da vam bo le-ta ostal v lepem in trajnem spominu. Fotografije s plesnih vaj si lahko ogledate v galeriji, z valetnih plesov pa tukaj, kjer jih lahko tudi naročite. Želimo vam lepe počitnice in veliko uspeha v nadaljnjem izobraževanju!

Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Ob ribniku 23
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube