Sreda, 27. avgust 2014
O nasKje smoVizitkaKontakt

OBRAZEC ZA PRIJAVO






Pozabljeno geslo?
Še nimate računa? Registracija

KONTAKT

Plesna šola Salsero d.o.o.
Prušnikova ulica 46, Maribor
Tel.: 040 132 563, 040 430 760
Fax: 059 129 766
E-mail: info@salsero.si
  excellentslo.jpg












PREDSTAVITVENI VIDEO

salsero_promo.jpg
 
Plesni tečaji

Plesna sezona 2014/15!

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na plesnih tečajih različnih plesnih zvrsti na različnih lokacijah, stopnjah in ob različnih terminih. Za vse nove člane tečajev družabnih plesov ali salse & bachate še posebna ugodnost - za eno osebo vam tečajnino podarimo
! Točni urniki bodo v naslednjih dneh objavljeni tukaj, prav tako pa tudi termini začetnih tečajev. Prisrčno dobrodošli!


Darilni bon

Brezplačni plesni tečaj za eno osebo!

Podarjamo vam darilni bon za brezplačni tečaj družabnih standardnih, latinskoameriških in swing plesov ali salse & bachate v paru za eno osebo. Darilni bon velja samo za nove člane plesne šole in ga je mogoče uveljaviti za katero koli stopnjo tečaja družabnih plesov ali salse in bachate v paru na vseh lokacijah. Darilni bon si lahko natisnete tukaj!


Zakaj izbrati Plesno šolo Salsero

Zakaj izbrati Plesno šolo Salsero?

Naša vodila so strokovna usposobljenost, sistematično poučevanje in pozitivno vzdušje. Plesne dvorane so velike, s pravim plesnim parketom, omogočamo pa vam tudi plačilo na obroke, popust za vse nove člane,... Naša največja referenca pa so naši tečajniki katerih mnenja smo zbrali tukaj. Preizkusite nas lahko brezplačno saj je prva vaja gratis! Pridite na ples in preženite stres!


Ples ob otvoritvi plesne sezone

Ples ob otvoritvi plesne sezone 2014/15 Plesne šole Salsero v Casinu Mond Šentilj!

Vljudno vabljeni, da v soboto, 30. avgusta 2014, ob 21. uri skupaj z nami otvorite plesno sezono 2014/15 in zaplešete z nami na 61. družabno plesnem večeru v Casinu Mond. Z nami bo skupina Karneval band in kot novost bomo za vas pripravili brezplačno degustacijo vin vinarstva Dveri-Pax. Dobrodošli!


Plesni vikend v Rovinju

Plesni vikend družabnih plesov Plesne šole Salsero v Rovinju najbolj romantičnem mestu na svetu!

Jesenski plesni vikend družabnih plesov bo potekal od petka, 10. do nedelje, 12. oktobra 2014 v odličnem hotelu Istra v Rovinju! Več informacij, fotografije s prejšnjiih plesnih vikendov in mnenja udeležencev si lahko ogledate tukaj. Doživite nepozabne trenutke v čudovitem naravnem okolju! Vabljeni!


Poroka

Plesne priprave na poroko!

  

Če želita zablesteti na plesišču in samozavestno stopiti v plesni korak s posebej za vaju sestavljeno koreografijo ter presenetiti vse prisotne nas pokličita na 040 132 563, 040 430 760 oz. pišita na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  ter se dogovorita za svoj plesni termin. Naj bo vajin prvi skupni ples kot mož in žena nepozabno romantično doživetje! Kratko video predstavitev si lahko ogledate tukaj.


Individualna vadba

Poletna individualna plesna vadba za posameznice, posameznike in pare!


V poletnem času smo vam na voljo za individualne ure za en, dva ali tri plesne pare in za posameznice in posameznike! Osvojite v kratkem času veliko plesnega znanja in si za plesno vadbo izberite željeni termin. Za informacije smo vam na voljo na: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  ali 040 132 563. Veseli bomo vašega klica!