Mnenja


Mnenja
 
Luka, pozdravljeni! V novo leto sva stopila kot mož in žena. Prvi ples na poroki pa ne bi bil tak kot je bil brez Vas. Hvala za sproščen, super tečaj. Dani je celo sam izrazil željo da bi šla na tečaj družabnih plesov! To je velik dosežek! Tudi na poroki je večkrat zaplesal, ne samo prvi ples. Hvala da ste mu pomagali priti do te samozavesti pri plesu. 
Barbara in Danijel
 
"Podal ji mladenič prelepi je roko,
in urno ta dva sta po podu zletela,
ko de bi lahke peretnice imela,
bila bi brez trupla okrog se vrtela,
ne vidi se, kdaj de pod noga udar,
plesala sta, ko bi ju nosil vihar."
Verjetno ste prepoznali 9. kitico dela našega slovenskega pesnika Franceta Prešerna, Povodni mož. Pravijo, da je glasba univerzalni jezik človeštva, a ples je skriti jezik duše. Ples je zdravilo za srce in dušo, pa čeravno nekateri si ne mislijo tako. Je nekaj lepega, strastnega, elegantnega in velik dodatek k našemu zaključku, naši valeti. Letos smo se lahko postavili v Uršikino kožo in še sami boljše spoznali njeno počutje kar nas je lahko popeljalo v nek drug svet. Zato bi se zdaj v imenu vseh 9. šolcev, ter tudi učiteljev, staršev, ravnatelja zahvalila osebi, ki nas je pripeljala do tega, torej našemu plesnemu učitelju, gospodu Dejanu Kolencu, ki nas je vodil, pomagal, spodbujal in tudi približal ples. Hvala vam, da ste nam vsak korak pokazali počasi, da ste nas popravljali pri napakah in nas naučili toliko plesov. Hvala vam, da ste si vzeli čas in nam pomagali danes zableščati v najsvetlejši luči.
Alja Pšeničnik, OŠ Šmarje pri Jelšah
 
Pozdravljeni g. Dejan! Z možem sva pri vas obiskovala začetni plesni tečaj. Bilo nama je neizmerno všeč, mož je užival čeprav smo ga stežka prepričali, da se je tečaja udeležil. Zelo je bil navdušen nad vašim poučevanjem. Hvala še enkrat za vse lepe večere v vaši družbi. Uspešno delo še naprej in lep pozdrav!
Anita Žunkovič Mohorič
 
Spoštovani! Najlepše se zahvaljujeva našemu g. Dejanu za njegov trud in prijetno preživete urice na plesnih vajah. Žal se nisva uspela udeležiti zaključka, ker sva že bila na počitnicah. Lepo poletje in nasvidenje jeseni!
Nada in Vincenc Holc
 
Spoštovani, tudi vam neizmerno hvala, da smo lahko v tem težkem in neobičajnem obdobju imeli nekaj plesnih trenutkov. Imeli ste neizmerno potrpežljivost in moč, da ste kljub zaprtju plesne panoge, nam omogočali veselje, radost, plesne korake, ki so nam nedvomno pomagali, da smo ostali “normalni”! Hvala še enkrat in lepo se imejte na zasluženem počitku. V upanju, da bomo lahko naslednjo sezono plesali, brez prekinitev, vas lepo pozdravljava!
Marjan in Nasta
 
Hvala vam Plesna šola Salsero, da ste nam v teh težkih koronskih časih vsaj malo polepšali dan, da smo se malo sprostili, pokramljali in seveda malo zaplesali. Hvala Vam, zares ste fenomenalni!
Berta Stražišnik
 
Dragi naši plesni učitelji! Še enkrat hvala tudi vam, saj ste nam s plesnimi trenutki v teh čudno norih časih pomagali premagovati samoto in tegobe. Veselimo se ponovnega plesnega druženja, pa kjerkoli se bo odvijalo. Ples nam je zakon! Lepo poletje vsem!
Silva in Slavko Vrbnjak
 
Spoštovani, pohvala in zahvala gre tudi vam, da ste si upali, da ste upali in tudi to o čemer ste upali tudi naredili. Misel na ponedeljek zvečer, misel na ples in družbo, misel, da tako življenje še obstaja, nama je pomenilo veliko oporo v teh težkih časih. Ples naju je opogumil, da nisva obupavala tako kot mnogi v teh res norih časih, zato še enkrat in še večkrat, hvala!
Zdenka in Franci
  
Čestitke vsem za obletnico. Vsem plesnim učiteljem, ki ste nam toliko let stali ob strani posebna zahvala za strpnost tudi takrat, ko nam ni šlo najbolje. Vse mine, tudi korona bo in zopet bo čas za druženje in ples! Hvala ker ste!
Lea Vališer
 
Kdor prinaša sonce veselja v srca drugih, je tudi sam deležen njegovih žarkov. Naj vas, dragi naši plesni učitelji in učiteljice, grejejo naša veselja in hvaležnost za vse lepe plesne trenutke, ki smo jih doživljali z vami. Pa naj se zares že kmalu vrnejo, da nadoknadimo prav vse, kar smo zamudili. Vse najboljše ob obletnici in kmalu NA PLESANJE!
Vaša zvesta Silva in Slavko Vrbnjak
  
Čestitkeeeeeee draga Plesna šola Salsero. Hvala za vse plesne urice, plesne dogodke in plesne vikende. Hvala vsem učiteljem za trud, potrpežljivost, hvala za prijateljski odnos. Midva uživava v plesu in še naprej se bomo družili na plesnem parketu. HVALA, HVALA iz srca in kmalu bomo spet skupaj plesali.
Violeta Gradišnik
 
Vse najboljše ob 12.obletnici Plesne šole Salsero. Ostanite takšni še naprej, kajti takšni kot ste, ste najboljši. Upam da se kmalu srečamo na plesnih vajah, plesnem večeru in seveda tudi na plesnem vikendu.
Berta Stražišnik
 
Dragi Salserovci! Hvala za vse, kar ste nam dali v teh dvanajstih letih. Vedite, da nama ni bilo nikoli žal, niti za en sam hip plesa z vami. Zelo sva ponosna na vsa pretekla leta, ko smo se družili in osvajali nove plesne korake. Zelo verjameva in želiva še na dolga uspešna leta plesa in glasbe pa lepega druženja med plesalci. Še enkrat najlepša hvala za vse in lepo se imejte! Veliko lepega želiva! 
Cvetka Kramberger in Lovro Visočnik
 
Iskrene čestitke za tako visoko obletnico! Verjamem, da je bil začetek težek in poln vprašanj in neznank. Vloženega je bilo ogromno truda, potrebno veliko vztrajnosti ter poguma, predvsem pa ljubezni do plesa. Vse to je bil pravi ključ do uspeha. Čestitam predvsem Dejan tebi, da si pogumen, odločen in predvsem trmast (v pozitivnem smislu). Seveda pa brez tvoje desne roke, ne bi šlo tako uspešno do 12-tke. Luka vsa čast, kako dopolnjuješ to zgodbo in skrbiš, da so najlepši trenutki druženj strnjeni v čudovite zgodbe, ki za vedno ohranijo najlepše plesne spomine. Vesela in srečna sem, da sem lahko na trenutke del vajine zgodbe, da lahko občutim vajino strast do dela in ljubezen do plesa. Salsero ima odlično ekipo in na mestu ljudi, ki čutijo in mislijo v enakih ritmih. Vztrajajta in ostanita zvesta sama sebi. Naj se pleše še naprej in naj glasba nikoli ne ugasne. Iz srca želim, da se čim prej spet lahko vrnemo tja, kjer srce in telo nam zaigra... držim pesti!
Karin Čuš Lah
 
Pošiljava vam iskrene čestitke ob vaši obletnici trdega, vztrajnega in zelo uspešnega učenja plesa. Hvala vam, da sva lahko bila vaš plesni učenec, del vaše ekipe sprostitve in zabave. Poklonili ste nama veliko lepih srečnih ur in ogromno nepozabnih zgodb iz druženja z vami! Iskrena hvala in iskrene čestitke z željo naj bo obletnic še veliko.
Lojzka Petrovič in Zvone Potočnik
 
Dragi Dejan, dragi Luka, vesela sva, da sva tudi midva, sledila zeljam Dejana, in sva z našo plesno šolo že od rojstva. Spremljala sva jo ob prvih korakih, videla sva jo, kako raste in kako se razvija. Skupaj smo doživeli veliko lepega in upava, da bo še dolgo tako in, da se čimprej zopet srečamo na parketu. Naši plesni šoli želiva vse najboljše in naj sledi začrtani poti "My Way". Hvala, da ste! 
Iz srca Tatjana in Zoran Mušič 
 
Draga ekipa Salsera! Iskrene čestitke ob obletnici! Ne moreva verjeti, da je minilo že toliko let. Še vedno se rada spominjava 1. plesnega vikenda Salsera v Rovinju - bilo je čarobno… takrat si verjetno niste predstavljali, da bo v vaših uspešnih 12-ih letih število plesnih parov na plesnih vikendih krepko preseglo število 100. To je več kot očitno, da delate izjemno in da je tudi vaša energija izjemna! Zeeelooo pogrešava vas in plesne dogodke in upava, da nam pomlad prinese vrnitev plesa in druženj.
Vaša zvesta Verica in Boris Vuk
 
Če kdaj, je prav v preteklem letu postalo jasno, kaj za nas, ne več tako mlade plesalce, pomeni vse, kar ponujate, kar dajete. Kot prvo se rada pošalim, da me enkrat tedensko za uro in pol pripravite, da nimam "osteoporotične drže". Pa ne gre samo za to. Druženje s soplesalci v skupini napolni dušo, mesečni plesni večeri, plesni vikendi in skupni izleti pa prinašajo dodatno veselje in zadovoljstvo. Vsa pohvala gre vsem vam za prijaznost, občutek, da nismo zgolj številke, temveč ljudje, ki ste jih veseli. Potrpljenje plesnih učiteljev z nami, ki včasih potrebujemo malo več časa, da zaplešemo, kot moramo in deljenje veselja z nami, ko nam to uspe, je neprecenljivo. Prepričana sem, da bo kmalu prišel čas, ko nam bo vsem skupaj spet omogočeno skupaj zaplesati in plesati še dolga leta. Hvala vam, Salserovci, vsem in vsakemu posebej!
Metka Vodušek
 
Šola je top, res dobra kakovost, odlična komunikacija, super plesni učitelj, boljše ne bi moglo bit. Trenutno pa zelo pogrešamo plesne vaje.
Sonja Šintler
 
Izredno prijazni, zabavni in strokovni vaditelji. Vzdušje na plesnih vajah je zelo prijetno in mi bogati življenje že več kot 10 let.
Darja Kravanja
 
Čestitke ob obletnici, poleg plesnih tečajev velik odziv na plesne vikende, skozi obdobje preko 10 let, pove vse.
Vaša zvesta Verica in Boris Vuk
 
Šola, ki nama ne nudi samo tega, kar sva po tihem pričakovala, ampak veliko, veliko več!
Rudi Slogovič 
 
Hvala Dejanu za odlično vodenje in spodbudo, tudi nas, ki nismo več najmlajši! Na vajah se vedno dobro počutiva, zato že komaj čakava zeleno luč za nadaljevanje.
Nada in Vincenc Holc
 
Salsero - odlična plesna šola, odlični plesni učitelji
Bojana Alič
 
Doživetja s plesno šolo Salsero so vedno nepozabna, dogodki so pripravljeni na navišjem nivoju. Ekipa je profesionalna, predvsem pa se vedno počutimo prijetno ob toplem sprejemu in energiji, ki steče med nami.
Dina Vozič
 
Šola, ki jo ljubiš!
Borut Marotti
 
Najboljša plesna šola na planetu. Cenim zelo požrtvovalno delo g. Dejana in njegove celotne ekipe, ki se z nami trudijo na vsakem koraku. Hvala!
Marko Ledinek
 
Najboljša plesna šola, z najbolj simpatičnimi, srčnimi učitelji, ki znajo tudi nerodne naučiti plesati.
Nataša Mlinar Reljič
 
Sam sem obiskoval Salsero plesno šolo in njihov tečaj pred Corono kake tri leta redno in sem zelo zadovoljen. Vsakemu priporočam. Inštruktorji zelo dobri, profesionalni, prijazni in zabavni.
Ivan Lavrič
 
Eni in edini! Najboljši!
Natalija Ganzer
 
Najboljša plesna šola! Komaj čakava, da se vrnemo na tečaje, plesne večere in plesne vikende.
Bojan Žerjal
 
Šola je strokovna, prijazna, predvsem pa potrpežljiva pri urah vadbe, še posebej g. Dejan. Ponosna sva, da sva lahko del vaših učencev. Hvala.
Slavica in Miran Godec
 
Dragi plesni učitelji: Dejan, Luka, Petra in Maja iskrene čestitke ob obletnici. Vesela sva, da sva se na povabilo najinih plesnih prijateljev pridružila vaši plesni šoli in prijetni skupini, kjer nas je ples združil v prijateljstvo tudi izven plesnih dvoran. Zahvaljujeva se vam za vaš trud, za prijetne trenutke, korekten odnos, prijetno vzdušje in razpoloženje, ki jih zna vedno ustvariti vaša ekipa. Iz srca vam želiva vse najboljše na nadaljnji poti, v upanju da čimprej spet skupaj zaplešemo. Lepo vas pozdravljava in vidimo se kmalu!
Diana in Stanko Bezjak
 
Hvala Plesni šoli Salsero za vse dosedanje plesne trenutke, ki nas vedno znova napolnijo z radostjo in nas naredijo srečnejše. Vse dobro in polno uspehov še naprej!
Marjan Drozg in Nasta Korbun
 
Pozdravljeni! Plesna šola Salsero je prepoznavna po prijaznosti, potrpežljivosti in visoki kakovosti posredovanja plesnega znanja. So zelo dobri organizatorji plesnih tečajev, plesnih večerov ter plesnih vikendov. Je najboljša Plesna šola.
Berta Stražišnik
 
Vedno se z veseljem udeleživa plesnih dogodkov v organizaciji te plesne šole. Opis z besedami ODLIČNO 10+!
Joško Kepic
 
Odličen način poučevanja, odlična organizacija dogodkov, odlična organizacija plesnih vikendov, ... skratka odlična plesna šola.
Saš Bibič
 
Zelo profesionalni učitelji, zmeraj nasmejani,skratka zelo prijetno je tako na plesnih vajah kot tudi ostalih dogodkih.
Cvetka Ferletič
 
Odlični učitelji, nasmejani in strokovni, plesni vikendi so nepozabni. To je plesna šola, v katero se z veseljem vračaš. Upam, da že kmalu.
Jelka Trantura
 
Vse pri tem podjetju mi je všeč. Imajo veliko srce, vedno so pripravljeni pomagati, vedno nasmejani in neverjetno potrpežljivi. Vsa pozitivna energija, ki jo razdajejo je prav neverjetna. Seveda pa odlično organizirajo plesna razvajanja.
Marko Zupan
 
Plesna šola, ki te prevzame s prijaznostjo, strokovnostjo in predvsem posluhom do sočloveka.
Marjana Nerat 
 
V plesni šoli Salsero sva z možem našla prav vse, kar sva želela, kar sva pričakovala. Njihov način dela, nadvse prijazen, enkraten in nevsiljiv pristop učiteljev do vsakega plesalca posebej, ugoditev prošnjam plesalcev, predvsem pa ob kvalitetni metodiki učenja plesov negovanje družabnosti, vse to in še več naju večno veže na to šolo. Preprosto, plesna šola Salsero nama je zlezla pod kožo. Naj že čim prej mine pandemija, da si bomo v naši plesni šoli Salsero spet delili plesna znanja in radosti prijateljskih druženj. Ob plesu bomo spet bolj zdravi.
Silva in Slavko Vrbnjak
 
So prijazni, strokovni in prilagodljivi. Odličen način učenja. Plesni vikendi so legendarni! Komaj čakam, da epidemija mine in da spet začnemo s plesom.
Miro Kovačič
 
Profesionalni plesni učitelji, ki z entuziazmom širijo plesno znanje. Salsero je za vse, ki jim je ples del življenja.
Silva Berki
 
Top učitelji, vrhunska kakovost in komunikacija. Priporočam vsem, ki se želijo naučiti novih korakov in zablesteti na plesišču. 
Anja Bedenik
  
Gospod Luka, pozdravljeni! Z zamudo odgovarjava na Vašo pošto ob koncu plesne sezone, dnevi so v juliju kar odbrzeli ( vsa pozornost je bila usmerjena na našo maturantko, pisanje mature, čakanje na rezultate in vpis na željeno fakulteto). Želela bi se Vam zahvaliti za odlično vodenje naših plesnih večerov. Priznati morava, da sva letos imela kar malo krize, saj sva zaradi Markove odsotnost manjkala kar 2x po en mesec, potem pa še pavza zaradi korone. Tako nama v tem zadnjem delu vaj skoraj "nič ni več šlo"... Vaš sproščen in nevsiljiv pristop, ko ste nama pomagali, pa je na koncu vsaj malo dvignil najino plesno formo in razpoloženje. Res Vam hvala za to, zagotovo tudi zaradi Vaše družbe še vztrajava. Želiva Vam lep dopust in Vas lepo pozdravljava. Se vidimo jeseni.
Dominika in Marko Renčelj
 
Pozdravljeni! Z Andrejem sva na vajah neizmerno uživala. V skupini so prijetni soplesalci in so bila druženja lepa. Z veseljem sva pričakala vsak ponedeljek. Zagotovo se bova septembra, z veseljem, pridružila skupini. Kaj nama je bilo na vajah všeč? Vse, vzdušje, da vaje niso samo koraki po dvorani, soplesalci, druženja. Vi Luka  zelo lepo predstavite nove korake, ste potrpežljiv in zelo lepo znate opazovati kaj nam dela težave. Tako, da hitro odpravimo težave. Tako nadaljujte saj delate dobro. Lep miren dopust in se vidimo septembra.
Valerija in Andrej Arh
 
Lepo pozdravljeni! Plesna sezona je bila res skrajšana, vendar kljub temu sproščena, prijetna in nepozabna. Hvala vam za vaš trud in pozitivo, ki je v tem trenutku vsem dobrodošla. Vam in celotni ekipi plesne šole Salsero lep preostanek poletja, napolnjen z brezskrbnostjo in lepimi trenutki.
Ivica in Stipe Kranjčević
  
Pozdravljeni! Ob zaključku plesne sezone bi rada pohvalila ves trud, ki ste ga vložili v učenje nas začetnikov! Vzdušje v skupini je bilo super! Veseliva se že nadaljevanja plesne sezone v septembru in plesnega vikenda v Rovinju!
Sanja Roškar
 
Lepo pozdravljeni! Pogrešava ples in seveda najbolj vas in vašo dobro energijo, ki jo prenašate na nas. Dejan, zelo vas pogrešamo... petki so brezveze, ko ni plesnih vaj. Kako ste vi? Če ste še vedno polni smeha, dobre volje in dobre energije bi bila vesela in zahvalna, če nama pošljete plesne korake, da jih lahko pravilno zvadiva. Brez vas nama ne gre dunajski valček in ne slowfox. Ostanite naš najboljši trener oz. vaditelj plesa, zdravi in lepo bodite! 
Lojzka Petrovič
 
Spoštovani plesni prijatelji, plesni učitelji, spoštovani Luka, želim, da vas ta moj mail najde v dobrem zdravju in dobrem počutju. Korona nam je prekrižala veliko načrtov. Plesnih tudi. Manjkajo nam plesna druženja ob petkih na Drugi. Tudi tista pred plesnimi vajami, kot tista po plesnih. Včeraj in danes sem kontaktiral kar nekaj parov iz naše plesne skupine. Pogovor vedno najprej zavije na zdravstveno stanje in se vedno konča pri plesu, plesnih vajah, naših plesnih druženjih ob petkih zvečer, plesnih večerih v Mondu, plesnemu vikendu in naših plesnih učiteljih. Ples nas je združil. Ja, tako globoko ste v nas vtisnili ples, da pogrešamo in ples in vas. Plesne počitnice preživimo nekako v zavedanju, da se vidimo po začetku šolskega leta. Ta situacija pa se vleče. Želimo, da mine čim prej. In da se spet družimo in plešemo v odličnem vzdušju, ki ga lahko pričarate samo vi in ples. Ostanite zdravi!
Danica in Dragan
 
Vauuu, pohvale za odlično opravljeno delo na maturantskem plesu Biotehniške šole Maribor. Obožujem ples, užitek je bilo gledati maturante včeraj, in vaš ples s plesalko. Upam, da bom enkrat v življenju imela priložnost plesati s takšnim plesalcem. Hvala vam!
Mama Gabrijela
 
Spoštovani! Želim vam posredovati moje videnje o organizaciji in izvedbi maturantskega plesa, ki ste ga minuli petek organizirali za dijake GFML v dvorani ŠIC-a. Moram priznati, da sem bila kot mama dijaka, še kakšen teden pred samo izvedbo dogodka, zelo zaskrbljena o poteku samega dogodka. Sedaj pa z velikim zadovoljstvom ugotavljam, da so bile vse moje skrbi in negodovanja odveč oziroma nepotrebna, saj vam moram iskreno čestitati ob izvedbi dogodka. Moram povedati, da delim mnenje večine našega sorodstva, ki je prisostvovalo na tem gala dogodku. Že ob prihodu v sam prostor dvorane ŠIC smo bili zelo pozitivno presenečeni nad ambientom, ki je bil res zelo svečano pripravljen (od postavitve omizja, svetlobnih efektov, podiuma za plesalce, ekranov za prezentacijo - mimogrede prezentacija je bila vseskozi zelo skrbno izbrana in je sovpadala z dogajanjem v prostoru. Sama prireditev - plesne točke, glasbena skupina, voditelj, je bila TOP of the TOP. Nisem mogla verjeti svojim očem, kako lahkoten, eleganten in uglajen je bil plesni korak naših maturantov. Vse čestitke plesnemu učitelju. Tudi kulinarika je bila presežek - od postrežbe, do pestre izbire hrane, live show cooking, torta z ognjemetom. Skratka, človek ostane brez besed. Želela bi se vam le še zahvaliti za tak prečudovit večer z željo, da se morda še kdaj srečamo oziroma bomo deležni vašega vrhunskega razvajanja. Vse dobro v prihodnje in lep pozdrav, 
Matejka Žekš, mama dijaka 4.a GFML in predstavnica sveta staršev
 
Spoštovani organizatorji! V imenu Srednje šole Slovenska Bistrica se najlepše zahvaljujem vsem organizatorjem. Res ste ustvarili nepozabno noč za spomine. Hvala za sodelovanje in za potrpežljivost, za skrbnost in pozornost. Vaš celovit profesionani odnos nas navdaja z zaupanjem in hvaležnostjo. Hvala za vse!
Iva Pučnik Ozimič, ravnateljica Srednje šole Slovenska Bistrica
 
Dragi Dejan! Želela bi se ti iskreno zahvaliti za vso podporo in pomoč. Brez tebe bi zagotovo bilo veliko težje. Ponosni smo na naše odlično sodelovanje in verjamem, da ga bomo gradili tudi vnaprej. Naj bodo tudi zate vsi plesi tako uspešni kot je bil naš za nas.
Nina Bošnjak, Konservatorij za glasbo in balet Maribor 
 
Pozdravljeni! Res je bil krasen in nepozaben večer na maturantskem plesu. Kamorkoli si pogledal, vse je bilo posebno. Vložili ste veliko truda, dobre volje, preciznosti. Mize so bile čudovite, hrana vrhunska, gostinsko osebje zelo prijazno. Vam vsem, ki pa ste poskrbeli, da so naši otroci tako uživali na plesišču in, da bo ta dan ostal ne pozaben pa kapo dol. Res ste uspešni pri tem kar počnete. Le tako naprej!
Mamica Martina, Prometna šola Maribor
 
Spoštovani g. Dejan! Hvala Vam, za osnovne korake v ples in ob njem v prijetne plesne večere. Se vidimo jeseni. Vam in celotni ekipi Salsero želiva lepo in prijetno poletje!
Vladana in Zlatko Kosič
 
Spoštovani Dejan! Tako kot vsako leto, je bila tudi ta plesna sezona kratka, jedrnata in izpolnjena z mnogimi lepimi trenutki. Hvala za vaš trud in prijaznost. Vam in vaši ekipi plesne šole Salsero čim lepše in brezskrbno poletje.
Ivica in Stipe Kranjčević
 
Pozdravljeni, rada bi se zahvalila plesni učiteljici Petri Glavnik za profesionalno, zabavno in zanimivo voden tečaj plesa. Ves čas nam je posvečala veliko pozornosti, hitro se je prilagodila raznim situacijam in vsakič s svojo sijočo naravo osvetlila ves prostor. Še posebej bi se ji rada zahvalila, da mi je omogočila obisk vaj standardnih plesov, čeprav nisem imela plesalca, katerega mi je hitro tudi organizirala. Kadar ga ni bilo, sem pa lahko plesala z njo. Tako da se mi je izpolnila velika želja, da sem lahko uživala v plesu in druženju s celotno skupino. Gospa Petra je strokovno krmarila skozi celotni tečaj in nam pričarala nepozabno lepe trenutke pri učenju plesa, za kar sem ji zelo hvaležna. Hvala za možnost in priložnost. Se že veselim nadaljevanja. Lep pozdrav!
Barbara Holc
 
Spoštovani! Res ste korektni, najlepša hvala. Že delim dobre besede o vas tudi za naslednje šolsko leto. Lep pozdrav.
Danijela Metličar, OŠ Dušana Flisa Hoče
 
In bilo je nepozabno. Tudi zaradi vas. Krasno so plesali na valetnem plesu in na vseh vajah uživali. Hvala, plesna šola Salsero!
Ksenija Tripkovič, OŠ Selnica ob Dravi
 
Zahvaljujemo se vam za odlično izpeljane plesne vaje in podporo pri valeti, ki je bila prav tako izvrstna.
Karmen Podrekar, OŠ Kamnica
 
Pozdravljen! Seveda smo zadovoljni. Vse je bilo OK, naučili so se plesati in vse je bilo, tako kot smo se zmenili. Za enkrat nisem slišal nobenih kritik. To je dobro!
Andrej Čokl, OŠ Lovrenc na Pohorju 
 
Pozdravljeni, zahvala velja tudi z naše strani. Glede na številčnost generacije je bil razpored optimalno postavljen. V pogovoru so starši izrazili zadovoljstvo, prav tako pohvala s strani delavcev šole. Lepo pozdravljeni!
Nataša Štok, OŠ Tabor I Maribor
 
Spoštovani! V imenu razrednikov in devetošolcev se vam zahvaljujem za odlično izvedene plesne vaje in valetni ples. Gospod Luka, učenci so imeli rožico za vas, pa ste nam prehitro pobegnili. Vem, da se vam je mudilo na drugo prireditev. Upam, da se naslednje leto srečamo, seveda v drugačni razredniški zasedbi. Do takrat pa vse lepo!
Razrednik in razredničarki generacije 2010/19, OŠ Miklavž na Dravskem polju
 
Spoštovani, iskreno se vam z velikim poklonom zahvaljujemo za nepozaben plesni program, ki je bil letos izjemno, popolno, čudovito.... izveden. Starši, vsi prisotni in delavci šole smo uživali in vsi so bili navdušeni. Res je bilo lepo in hvala izjemnemu Dejanu, ki ga naši otroci obožujejo. Želim vam še veliko poslovnih uspehov in na snidenje na valeti 2020.
Razredničarki Mojca in Božena, OŠ Prežihovega Voranca Maribor
 
Dejan! Hvala za en lep in prav poseben dan preživet v odkrivanju lepot in znamenitosti Prekmurja na plesnem izletu.
Marjana in Drago Nerat
 
Lep pozdrav obema! Dejan vam in Luki velik hvala za prelep plesni izlet v Prekmurje. Dan je bil poln prijetnih dogodkov od ranega jutra do ur pozno v noč. Nista samo odlična učitelja plesa tudi dobra organizatorja in šoferja.
Alojzija Petrovič
 
Spoštovani, za nami je še en uspešno izveden maturantski ples, ki nam bo vsem ostal v toplem spominu. Najlepša hvala Vam in prenesite toplo zahvalo vsem, ki so bili v tej noči naši in Vaši sodelavci. S hvaležnimi in toplimi pozdravi.
Marija Lešer, III. gimnazija Maribor
 
Spoštovani! Hvala za odlično organizacijo in izpeljavo maturantskega plesa 2019. Vsi, s katerimi sem se danes pogovarjal, so bili nadvse zadovoljni in iz vseh strani same pohvale. 
Darko Petrijan, Ekonomska šola Murska Sobota
 
Pozdravljeni, vas moram zelo pohvaliti, si nisem mislil, da bo na maturantskem plesu tako super in uspešno, vsa čast.
Uroš Komplet, Srednja šola Slovenska Bistrica
 
Čestitke ob 10. obletnici plesne šole za vztrajnost, trud, prizadevanje in odličen odnos s plesalci. Najboljša plesna šola, z najboljšo ekipo!
Violeta Gradišnik 
 
Ob 10. obletnici plesne šole se vam zahvaljujem za vse lepe spomine, zagotovo jih bomo v prihajajočih letih nabrali še veliko! Poklon za opravljeno delo!
Metka Vodušek
 
Z Natašo čestitava ob 10. obletnici plesne šole vsem, ki se trudite, da nam je lepo v vaši družbi in na plesišču. Naj se vaša in naša plesna šola še naprej vzpenja po lestvici kvalitete in uspeha! Čestitke!
Zoran Reljić
 
Spoštovani! Vsa organizacija maturantskega plesa, hrana, izvedba, ples, band, voditelj - plesni in prireditveni, vse lahko opišem le s presežki. Bravo in stokrat hvala!
Urška Kasenburger, Biotehniška šola Maribor
 
Pozdravljeni! Rad bi se vam zahvalil za maturantski ples 2019, ki ste nam ga pripravili. Velika zahvala gre tudi plesnemu učitelju Dejanu.
Jure Hedl, Bioteniška šola Maribor
 
Spoštovani! Hvala za trud in za tako lep in obsežen maturantski plesni program. Neizmerno smo uživali in seveda s ponosom gledali našo maturantko kaj vse se je oziroma so se naučili. Res so bili čudoviti in bodo imeli prečudovite spomine na ta pravljični plesni večer. Brez vas jim ne bi uspelo, res ste se potrudili. Seveda bomo vašo šolo z veseljem priporočali naprej in delili pohvale o tako bogatem programu. Hvala za ves trud in skrb plesnima učiteljema ter vse dobro vsem še naprej,
Mama Mateja, Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Maribor
 
Spoštovani! Iskreno se vam zahvaljujem za izvedbo plesnega tečaja za maturantski ples, vse iz vaše strani je bilo super, kar pa smo po super izkušnji iz valete izpred 4 let tudi pričakovali - profesionalno in na nivoju, kot se spodobi.
Maja Kramberger, Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Maribor
 
Pozdravljeni, tudi vam se v svojem imenu ter imenu razreda iskreno zahvaljujem za sodelovanje in vso pomoč pri realizaciji plesa, bilo je res čudovito, enkratno. Brez dvoma bo maturantski ples ostal v lepem spominu. Tudi jaz upam, da se vidimo še na maturantski ulični četvorki maja. Hvala za vse želje in lep glasbeni pozdrav,
Filip Kokol, v imenu 4. a Konservatorija za glasbo in balet Maribor
 
Spoštovani! To ni moja prva udeležba v plesni šoli, vendar sem se prejšnji četrtek več naučil, kot prej v vseh šolah skupaj. Veselim se nadaljevanja, saj poznavanje vsaj osnov plesa štejem kot nujno družabno vrednoto.
Ivan Starčevič
 
Spoštovani! Z možem sva se imela lepo in se vam zahvaljujeva za strokovno in prijetno vodenje! 
Maja Starčevič
 
Pozdravljeni! Nama je tudi užitek in veselje se naučiti plesati.
Renata Špes
 
Draga ekipa PŠ Salsero, spoštovane soplesalke in soplesalci! Spoštovani direktor PŠ Salsero, dragi naš učitelj Dejan. Pred 10 leti si se odločil, da želiš ustvariti novo zgodbo - pričeti s pisanjem novega lista v svoji knjigi življenja, kot tudi nov list v naši knjigi. Podal si se na potovanje. To potovanje bi lahko primerjali z Odisejevim potovanjem - predvsem v tistem delu, ko Odisej išče notranjo motivacijo, nostalgijo, željo vrniti se k lastni identiteti, spoznati meje in smerokaze, poiskati v čem se »tvoj« jaz loči od drugih. Pot je bila vse prej kot lahka. Mi, tvoji učenci smo ti sledili. Skupaj s teboj smo se podali na dolgotrajno potovanje. Verjemi, da imamo potrebno širino in izkušnje, da lahko široko, podrobno ter slikovito pripovedujemo o naših skupnih plesnih prigodah in dogodivščinah, opišemo morda posamezne osebe in dejanja tega potovanja. Ni težko biti zvest nekomu, ki ga spoštujemo, nekomu, ki ve, da smo mu pripadni in zvesti že vrsto, vrsto let. Lepo nam je skupaj, tako na plesnih vajah ob sredah, kot na vseh organiziranih plesih tukaj v Mondu, na plesnih vikendih v Rovinju, na kostanjevih piknikih in na izletih po Sloveniji. Takšnih druženj si želimo tudi v prihodnje. Čeprav smo kdaj na vajah prikupno zmedeni in ne gre vse tako kot bi želel ti ali bi želeli sami, je v skupini prijetno, sproščeno in kdaj pa kdaj tudi nagajivo vzdušje. Posamezne ure nam kot naš učitelj popestriš s svojimi zanimivimi komentarji, kot npr.: … še dva para nista v ritmu… plesalke, dajte malo več migat z boki, treba je pokrtačit, kje pa je jajčka,… plesalci, tukaj jim morate pomagat in jih zavrtet…Najbolj pa nam srček zaigra, ko zaslišimo besede: Uaooo, to ste pa res lepo naredili, šolsko… ali pa … to ste pa zdaj razturali…Za vse plesne izkušnje, ki smo jih doživeli, jih doživljamo in jih v prihodnosti še nameravamo doživeti s teboj, se ti dragi Dejan zahvaljujemo in iskreno čestitamo ob 10. obletnici tvoje, naše in vaše PŠ Salsero. Želimo, da bo plesno potovanje še naprej prijetno, pestro, prežeto z željami in pričakovanji ter spoprijemanji z izzivi, predvsem pa naj bo napolnjeno z zdravjem, radostjo in prijateljstvom. Vse dobro ti želi tvoja »Sredina 20.30 skupina«.
V imenu »Sredine 20.30 skupine« zapisali Metka Brezočnik in Danica Hojs.
 
Pozdravljeni! Iskrene čestitke ob vaši 10.obletnici plesne šole Salsero. Ceniva vašo profesionalnost, prijaznost, potrpežljivost, iskrenost ter pozitivno energijo. Ostanite takšni še naprej!
Berta in Ivan Stražišnik
 
Ob 10. obletnici plesne šole Salsero čestitke od srca za vse doseženo in želja, da bodo uspehi samo še večji in večji! Vesela sva, da sva lahko del vaše zgodbe. 
Metka in Vili Vodušek
 
Dejan! Čestitke ob 10. obletnici plesne šole Salsero, predvsem pa hvala za neusahljivo energijo in občutek tudi za pare brez talenta ter smisel za humor. Ponedeljkovo druženje je po vaši zaslugi resnično prava sprostitev.
Damijana Jurgec
 
Spoštovani Dejan in vsa ekipa plesne šole Salsero! Tudi, ko je dan težek ali naporen, plesna ura z vami, prinese dodano vrednost dobrega počutja, saj nikoli ne zmanjka dobre energije in smeha. Vam in vaši ekipi hvala, predvsem pa prijetno poletje.
Ivica in Stipe Kranjčević
 
Pozdravljeni, zelo sva vesela, da sva lahko delila plesne trenutke s plesno šolo Salsero. To nama ob napetem vsakdanu daje možnost druženja, ko si lahko to uro in pol vzameva zase. Učne ure so odlično pripravljene, tako pri Petri kot pri Dejanu, prav tako je dobro poskrbljeno za ples ob vikendih in zabavo s plesnimi vikendi. Naslednje leto bova vsekakor nadaljevala in se verjetno pridružila tudi plesalcem za plesni vikend v Rovinju. Všeč nama je tudi osebni pristop in vedno pristnejši odnosi, tako v skupini kot med učitelji in plesalci. 
Barbara in Peter Kokec
 
Pozdravljeni, gospod Dejan, zdaj pa sem našla čas, da vam odgovorim na vašo prijazno pošto. Tudi mi se vam iskreno zahvaljujemo za organizacijo in izvedbo plesnih vaj in ponovno lep in izredno kvaliteten valetni ples. Zdaj tudi razumem, zakaj se učenci vedno znova odločajo za vas in plesno šolo Salsero.
Andreja Kramberger, OŠ Lenart
 
Pozdravljeni! Tudi mi se vam zahvaljujemo za prijetno sodelovanje in za potrpljenje z našimi devetošolci. 
Nataša Žgajnar, OŠ Franca Rozmana Staneta Maribor
 
Spoštovani! Hvala za odlično izveden plesni del valete na OŠ Sladki Vrh. Z veseljem vas priporočim novi generaciji otrok za valetni tečaj.
Lidija Grubelnik, OŠ Sladki Vrh
 
Spoštovani, tudi mi se vam iskreno zahvaljujemo za izvedbo vaših plesnih vaj in valetnega plesa na OŠ Slava Klavora, ki je potekal brezhibno. Učenci so zelo lepo plesali, starši in učitelji pa smo uživali ob pogledu nanje. Bilo je zelo lepo. Učenci so radi hodili na plesne vaje, v nepozabnem spominu pa jim bo tudi ostala plesna četvorka na Glavnem trgu. Hvala še enkrat in drugo leto pridite spet.  
Razredničarki 9. razredov, OŠ Slava Klavora
 
Bilo je super, otroci so nas prijetno presenetili z zelo dobrim plesnim znanjem, tako da upam še v nadaljnje sodelovanje. Veliko uspehov in lep pozdrav!
Marjeta Križaj, OŠ Rada Robiča Limbuš
 
Spoštovani! Želim se vam resnično zahvaliti za odlično izvedbo plesnih vaj ter čudovito predstavitev na valeti. Moram reči, da sem bila presenečena nad plesnim znanjem devetošolcev. Zaplesali so veliko plesov z odličnimi koreografijami. Bravo. Seveda je bilo tudi vodenje odlično. Ves učiteljski kolektiv se pridružuje mojemu mnenju. Veselim se ponovnega sodelovanja z vami. Želim vam prijetno poletje.
Mojca Kirbiš, ravnateljica OŠ Rada Robiča Limbuš
 
Gospod Dejan Kolenc! Tudi mi (v mislih imam učence, njihove starše in seveda tudi razredničarki) bi se Vam radi zahvalili za prav vse - zabavne plesne vaje, odlično izpeljan plesni program valete, pozitivno energijo, ki ste jo prenašali na naše otroke. Za enkrat z vseh strani prihajajo same pohvale na vso valeto.
Mislim pa, da vam vse pove naslednje dejstvo, da smo bili na valeti skupaj do 4.00, na kateri smo plesali VSI - učenci, učitelji, starši!!! Hvala Vam in upam, da bomo še v bodoče uspešno sodelovali!
Božena Šmirmaul, OŠ Sveta Ana
 
Spoštovani! Pohvala za prireditev - maturantski ples III. gimnazije Maribor. Vse je bilo lepo. Veliko uspehov še želim vsem skupaj.
Darja Nadveznik
 
Pozdravljeni! Upam, da ste si že kaj odpočili od napornega vikenda. Mi smo se imeli prečudovito in ples preživeli prekrasno. Verjamem, da je tudi v soboto vse šlo, kot mora. Še 1x čestitke in zahvala za prekrasen petkov maturantski ples Gimnazije F. M. Ljutomer.
Slavica Senčar
 
Spoštovani! Lepi spomini so naše veliko bogastvo. Iz srca hvala za čudovit spomin z lotmerškega maturantskega plesa. Bilo je nepozabno! Čestitamo za odlično izvedbo plesa, za ubranost in igrivost plesnih korakov in sploh za celotno izvedbo tega veličastnega dogodka. Zagotovo nam bo vedno kot sijoč biser krasil mozaik naših življenjskih doživetij. Še enkrat najlepša hvala! Vsi zadovoljni z našo maturantko Tio in Žanom.
Vrbnjaki, Kuharji in Kalamari
 
Hvala vam za odlično organizacijo petkovega maturantskega plesa za Srednjo šolo Slovenska Bistrica. Bilo je odlično od A do Ž. Nepozabno!
Nataša Preisak
 
Spoštovani! Hvala za posredovano in predvsem hvala celotni ekipi in »našemu« plesnemu učitelju za vse. Res je krasno sodelovati z vami - in takšen je bil tudi naš skupni večer. Vse dobro vam želim in lep pozdrav do snidenja v maju.
Iva Pučnik, ravnateljica Srednje šole Slovenska Bistrica
 
Pozdravljeni, kakšno lepo naključje. Danes v glavnem odmoru smo imeli sestanek, na katerem smo povzeli vtise s sobotnega maturantskega plesa. Dijaki so bili z organizacijo in izvedbo zelo zadovoljni, zato smo se tudi mi odločili za uradno zahvalo, vendar v klasični pisni obliki (zahvalo lahko preberete tukaj). Še ob tem zadnjem dejanju smo bili torej usklajeni. 
Koordinatorica za maturantski ples Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše
 
Spoštovana plesna šola Salsero! Zelo, zelo smo bili zadovoljni z vodjo plesnega programa na našem maturantskem plesu 2018. Plesni učitelj je bil več kot odličen. Res!
Monika Golob, Biotehniška šola Maribor
 
Pozdravljeni! Hvala vam za uvodno predstavitev in vodenje tečaja družabnih plesov. Veseli smo, da smo se odločili za vašo plesno šolo. Veselimo se že naslednjega srečanja!
Anto Lučić
 
Pozdravljeni! Lepo nama je bilo v vaši družbi na plesnih vajah družabnih plesov. Uživala sva in se že veseliva naslednjega srečanja.
Sabina Žvajker
 
Pozdravljeni! Moj prvi vtis iz plesnih vaj družabnih plesov je odličen. Se že veselim naslednjih vaj.
Aleš Poštrak
 
Iskrene čestitke ob 9. obletnici najboljši plesni šoli v Maribor in upam, da v prihodnosti tudi najboljši v Sloveniji, predvsem pa duši te šole, g. Dejanu Kolencu!
Pia Jakobič
 
Bravo ekipa, polna plesnih idej in ustvarjalnega duha. Dobri ste!
Lovro Visočnik
 
 
Dragi Dejan! Iskreno se zahvaljujeva za čudovito organiziran Gala novoletni ples 2018 z Moonlighting Orchestra v Casinu Mond Šentilj, ki sva ga preživela sinoči. Pa tudi zato, da sva se lahko res sprostila in zabavala. Tako lep dogodek lahko izpelje samo človek, ki s srcem dela za ljudi okoli sebe... Še enkrat hvala in vse dobro!
Janja in Mirko Kojc
 
Spoštovani! V svojem imenu in v imenu učiteljskega zbora z ravnateljico se vam zahvaljujem za sodelovanje pri organizaciji plesnega dneva na Srednji trgovski šoli Maribor. Vaša plesalca sta bila odlična in sta s svojo energijo navdušila tudi nas! Tako se z nasmehom poslavljamo od starega leta. Lepe praznike in srečno 2018!
Simona Letnik
 
Še enkrat najlepša hvala za vašo storitev, Arnej je bil prekrasen, tako kot smo si predstavljali se je vse izpeljalo. Hvala!
Marjeta Mlinšek
 
Dejan, ponosna sem, da si bil prav ti moj prvi trener in da si mi omogočil, da uresničim svoje plesne sanje. V mojem srcu boš imel vedno posebno mesto. Hvala ti za vse!
Martina Plohl
 
Pozdravljeni! Še enkrat bi se vam radi zahvalili za vse plesne korake, potrpežljivost, humor ter dobro voljo. Hvala v imenu učencev ter učiteljev!
Mateja, OŠ Sveta Ana
 
Spoštovani naš plesni učitelj Dejan! Vsa zahvala vam, za vaš prijazen in korekten odnos s pridihom humorja in neverjetno veliko mero potrpežljivosti ter vztrajnosti z nami, kadar nam plesni koraki ne stečejo, kot bi morali!
Ivica in Stipe Kranjčević
 
Pozdravljeni! Hvala za vse lepe trenutke na plesnih vajah in nova znanja, predvsem pa premagovanje strahu pred plesnim parketom v Mondu in terasah Hrvaških obmorskih mest. Ker vsa zaradi slabšega zdravja proti koncu plesnih tečajev dosti izostala, sva pa kljub temu vesela in zadovoljna da se več ne "zibava", ampak obvladava nekaj plesnih korakov. Veseliva se že jeseni, ko bova nadaljevala v plesni šoli Salsero.
Margit in Vojko Tomažič 
 
Zahvala vam, za prijaznost, potrpljenje! Pred vami so zasluženi dnevi počitka. Naj bodo polni prijetnih trenutkov in prijaznih ljudi. Na snidenje septembra!
Metka Vodušek
 
Svetovni ste! Upam, da se drugo leto prav tako vidimo!
Mojca Mencinger, OŠ Lovrenc na Pohorju
 
Spoštovani. Tudi jaz se vam v svojem in v imenu šole želim zahvaliti  za izvedbo plesnih vaj in za prikaz plesa na valeti. Zelo smo bili zadovoljni in upam na uspešno sodelovanje v prihodnje. 
Mojca Kirbiš, ravnateljica OŠ Rada Robiča Limbuš
 
Pozdravljeni, g. Dejan! Hvala vam za prijazne besede. Jaz pa se vam moram še enkrat zahvaliti za vse, kar ste storili za nas. Od tega, da ste ugodili naši želji po strnjenih vajah, da ste zaradi nas, ker smo prestavili datum valete, verjetno tudi vi morali drugače načrtovati vaš urnik. Da ste z veliko dobre volje pomagali pri menjavanju parov in nenazadnje, da ste učenki priskrbeli plesalca na dan valete. Učenci so zelo lepo odplesali. Ravnateljica, obe razredničarki, učenci in učitelji bi radi pohvalili pester plesni program, izbor pesmi in vašo strokovnost. Za vse našteto kot tudi za vašo prijaznost in dobro sodelovanje sem vam res iskreno hvaležna. Hvala za vse in še veliko poslovnih uspehov!
Nataša Kušar, OŠ Lovrenc na Pohorju
 
Spoštovani V imenu razredničark devetih razredov se vam zahvaljujemo za uspešno sodelovanje. Po valeti smo prejeli veliko zahval staršev devetošolcev. Veliko navdušenja je požel valetni ples, za kar ste zaslužni vi, saj z vašim pristopom in načinom dela uspešno motivirate učence, ki so na vsaki vaji uživali. Hvala tudi za lepe želje devetošolcem na valetnem plesu. Dobre izkušnje bomo razredničarke posredovale naslednji generaciji in zagotovo bomo še sodelovali.
Nevenka Gselman, OŠ Miklavž na Dravskem polju
 
Pozdravljeni! Tudi jaz se vam v imenu celotnega razreda najlepše zahvaljujem, da ste naše otroke pripeljali skozi njihovo valeto. Upam da niste imeli prevelikih težav z učenjem plesa, kajti izpadlo je vrhunsko. Glede na to, da me čakajo še tri valete v prihodnje, ena že čez dve leti, iskreno upam, da vam bodo ostali starši in seveda vodstvo šole ponovno ponudili priložnost tudi v prihodnjih letih. Naljepša hvala za vašo skrb in organizacijo skozi teh nekaj mesecev, ki so zelo hitro minili. Hvala lepa in lep pozdrav. Naj vam poletje da novih moči in zagona za naprej.
Martina Šešerko, OŠ Kamnica
 
Spoštovani! Po vsej hektiki in stresu se počasi vse vrača spet v ustaljene tirnice, misli ubirajo ustaljen tok.... Tako v svojem imenu, kot tudi v imenu sorazredničake se vam najlepše zahvaljujeva za dobro organizacijo, posluh, potrpljenje in pomirjajoč odziv pri izpeljavi valete. Najino skupno mnenje je, da če bi ponovno izpeljevali valeto, bi jo vsekakor z vašo pomočjo, vendar bi v tem primeru vztrajali, da bi celotno oragnizacijo prevzeli vi. Še enkrat hvala in lep pozdrav!
Maja Debeljak, OŠ Dušana Flisa Hoče
 
Hvala plesna šola Salsero in g. Romih Luka za lepo izvedene plesne vaje in čudovit nastop naših otrok na valeti v OŠ Miklavž na Dravskem polju. Hvala za nepozabne trenutke na valeti.
Jasmina Jenuš, OŠ Miklavž na Dravskem polju
 
Ker sem prepričana, da se dobra beseda sliši v deseto vas, z veseljem pišem naslednje besede. Dobre zgodbe, dobri ljudje, ki delajo s srcem si zaslužijo, da se jih javno pohvali. V današnjem času pa še tolko bolj. Dragi Dejan, Salsero je dokaz, da se vse naše sanje lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. Naj te ples še naprej izziva, da delaš in se premikaš naprej. Naj te osrečuje to, da skozi ples vedno lahko nekaj daš, ničesar ne odvzemaš. Lahko podariš užitek sebi ali pa gledalcu, ki te opazuje. In, da zaradi tega, kakršen si, ko plešeš ali ko učiš, so srečnejši tudi ljudje okoli tebe. Hodi s srcem še naprej!
Mateja Halužan
 
Spoštovani! Nekako ni naneslo, da bi se Vam osebo zahvalila za uspešno izpeljan maturantski ples Prve gimnazije Maribor. S strani staršev, sodelavcev in dijakov sem prejela številne pohvale in zahvale.
Andreja Senčar, Prva gimnazija Maribor
 
Spoštovani Danilo, Dejan in Luka, draga Iris! Dovolite, da se vam v lastnem imenu in seveda v imenu ravnateljice ter vseh sodelavcev iskreno zahvalim za čudovit večer, ki ste ga pričarali našim dijakom. Ne morem vam povedati, kako lepo je biti danes v šoli, ko so na obrazih naših maturantov nasmeški in veselje ob podoživljanju sobotnega večera. Verjetno so še najbolj zgovorne besede dijakinje, ki je rekla, da bolje ne bi moglo biti in bi ples takoj še enkrat ponovili. Samo vi veste, koliko dela je vloženega v celotno izvedbo, lahko pa vam povem, da iskreno cenimo vaš trud, vašo nalezljivo pozitivno energijo in veliko mero profesionalne vedrine. Iskrena hvala za trenutke, ki se jih bomo za vedno z veseljem spominjali.
Mojca Cimerman Galun, prof. pomočnica ravnateljice, Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor
 
Spoštovani! Iskreno se zahvaljujem za odlično organiziran maturantski ples Srednje ekonomske šole Maribor. Odzivi naših maturantov, staršev in učiteljev so izjemno pozitivni. V veliko veselje mi je, da ste izpolnili in presegli naša pričakovanja. Hvala! Želim vam še mnogo odlično izpeljanih prireditev in upam, da bomo tudi v prihodnje še sodelovali. S spoštovanjem!
Darja Cizel, prof., ravnateljica Srednje ekonomske šole Maribor
 
Hvala vam še enkrat za te nepozabne plesne vaje in vero v naš uspeh pri plesu. Žal pa vse lepo vedno hitro mine.
Domen Zadravec, Konservatorij za glasbo in balet Maribor
 
Spoštovani! Hvala za vaš prispevek k nepozabnemu večeru maturantov in maturantk TŠC Maribor. Po njihovih odzivih in mnenju profesorskega zbora nam je uspelo ustvariti večer v prijetnem, sproščenem in veselem vzdušju, ki se ga bodo (oz. bomo) še dolgo spominjali. Z lepimi pozdravi! 
Metka Štraser, Tehniški šolski center Maribor
 
Pozdravljeni! V imenu razreda 2e/1 se vam iz srca zahvaljujemo. Bili ste več kot odlični, naučili ste nas veliko, zato se vam še enkrat zahvaljujemo.
Boštjan Gomboc, Tehniški šolski center Maribor
 
Spoštovani gospod Dejan Kolenc, v imenu maturantov in profesorjev Gimnazije in kemijske šole Ruše se vam osebno in vašemu podjetju Salsero zahvaljujemo za skrbno in odlično organizacijo maturantskega plesa. Tudi zaradi vaše profesionalnosti nam bo ta dogodek ostal res v lepem spominu.
Marjan Kukovič, Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše
 
Spoštovani, hvala vam za organizacijo Gala božično novoletnega plesa v Kristalni dvorani GH Rogaška, ki je bil v nedeljo, 25. decembra 2016. Bilo je nepozabno. Enkratni ste. Veliko dobre volje in zagnanosti vam želim tudi pri organizaciji napovedanega v letu 2017. Ekipi Salsero v novem letu 2017 želim veliko poslovnih uspehov.
Dragan Radulović 
 
Pozdravljeni, bil je lep plesni večer, v pravem pomenu besede sprostitev.
Sonja in Ivan Vovk 
 
Pozdravljeni! Sporočam, da je včeraj bilo vrhunsko na plesnem tečaju in se že veselimo naslednjega torka.
Jure Vočanec
 
Spoštovani Luka! Hvala tudi vam za prijetno vodenje tečaja. S partnerjem sva že po prvem obisku navdušena in se veseliva naslednjega torka.
Mirjana Lekič
 
Pozdravljeni Dejan! Ogledala sem si Valeto učencev OŠ Prežihovega Voranca v Mariboru, žal ne v živo, ker sem bila odsotna, temveč na DVD-eju. Moram reči da je bilo zelo lepo in ganljivo. Posebej mi je padel v oči plesni del. Prisoten je bil tudi moj vnuk Bor Rajbenšu. Plesne točke so bile odlično izvedene. Saj se ni za čudit, ko sem zališala znani glas in zagledala znanega plesnega učitelja, vas Dejan. Takoj so mi pohitele misli in spomini na naše plesne vaje in vaše vodenje. Lepo je bilo! Tukaj se je opazila razlika mladih plesalcev, kjer je gibanje lahkotno, ter okorno gibanje nas starejših. Ampak vseeno osnovni koraki so ostali. Ni mi žal, da sem hodila na plesne vaje. Čestitam vam za prekrasno izveden ples mladih. Osnove ste jih naučili, nadaljevanje pa je stvar posameznika. Pregnali ste jim strah pred plesom in dali občutek, da je ples lep del življenja in del kulture posameznika in družbe. S spoštovanjem in lep pozdrav!
Slavica Tomažič
 
Dragi Luka, Dejan in ostala Salsero ekipa! Hvala za poslano. Tudi nama je bilo zelo lepo z vami in zagotovo se vidimo julija, avgusta in seveda, 23. septembra na pri vaji nove sezone. Sedaj je čas, da se spočijete, da si naberete novih moči za novo sezono. Saj veste, nismo vsako leto mlajši in bolj kot smo stari, bolj smo nori...
Metka Vodušek
 
Plesne vaje so kot opij. Brez njih sreda ni prava sreda. Zato komaj čakava da minejo počitnice.
Marjeta in Zmago Globovnik
 

Spoštovani! Plesni šoli Salsero, prisrčna hvala za prečudovito plesno sezono 2015/16. Še tako naprej in mi bomo z vami. Želiva vam lepe in brezskrbne počitnice, da brezmejno uživate, se spočijete in naberete še veliko plesne energije za naslednjo sezono. Se kmalu vidimo. Lep pozdrav in s plesom v poletje!

Nasta Korbun in Marjan Drozg

 
Pozdravljeni gospod Dejan, zahvaljujem se vam za vse plesne korake, ki ste jih z nami podelili - odplesali v pretekli plesni sezoni 2015/16. Hvala tudi za posredovan seznam osvojenih figur. Želim vam mirne poletne dni in se vidimo v septembru!
Danijela Zimšek Kralj
 
Spoštovani, plesne vaje ste izvedli odlično. Učenci so znali največ plesov doslej. Hvala in upam, da bomo še sodelovali.
Stanislava Frangež, ravnateljica OŠ Slave Klavore Maribor
 
Pozdravljeni, hvala za odlično sodelovanje pri organizaciji valetnega plesa OŠ Tabor I Maribor.
Nataša Štok, OŠ Tabor I Maribor
 
Lep pozdrav, sodelovanje z vami je bilo prijetno in koristno. Ker smo zelo zadovoljni z vašim pristopom, načinom in dosežki, lahko tudi staršem, ki izberejo plesno šolo na začetku šolskega leta, priporočamo vas. Valetni ples je bil čudovit, tako sem ga doživela jaz v vlogi razredničarke. Tudi starši so bili zadovoljni. Učenci so pokazali resnost in po moji presoji tudi dosti plesnih spretnosti. Upam, da ste tudi vi bili zadovoljni z letošnjimi valetniki. Hvala za sodelovanje in dosti plesnih trenutkov želim.
Lilijana Zdunič, OŠ Miklavž na Dravskem polju
 
Spoštovani plesni prijatelji, moje voščilo najboljši plesni ekipi ob mednarodnem dnevu plesa. Veseli me, da lahko uživam v vaši plesni družbi. Upam, da boste danes nazdravili in počastili praznik.
Dragan Radulović
 
Dejan, maturantski ples je bil super. Čestitam za odlično vodenje in organizacijo! Lep pozdrav,
Alja Šulič, III. gimnazija Maribor
 
Dejan, najlepša vam hvala za odlično organizacijo, najlepši večer, ki si ga bomo za zmeraj zapomnili. Super ste! Vse pohvale celotni ekipi. Lep pozdrav in veliko uspešnih sezon vam želimo!
Tjaša Šoba, III. gimnazija Maribor
 
Pozdravljeni, vsekakor je tudi nam sodelovanje z vami bilo prijetno, plesne vaje pa petkovo malo doživetje. Mislim, da ne govorim le zase, če rečem, da so bile plesne vaje res eden prijetnejših delov maturantskega plesa. Hvala za priučeno znanje in vse dobro.
Alenka Senekovič, Prva gimnazija Maribor
 
Pozdravljeni! Dijaki, starši in razredniki smo bili z maturantskim plesom zadovoljni. Zahvaljujemo se vam za dobro izvedene plesne vaje in dobro izpeljan maturantski ples.
Lilijana Petek, Prva gimnazija Maribor
 
Spoštovani! Maturantski ples je že sam po sebi nekaj posebnega za dijake, morda pa še bolj za njihove starše. Pa pri tem niti ni potrebno veliko prispevati. Običajno svoje naredi že prekipevajoča mladostna energija, ponos in emocije staršev, svoje doda tudi odličen učiteljski tim, ki ga vsaj na bistriški šoli zagotovo imajo. In že zaradi tega je maturantski večer nekaj posebnega. Takšnih maturantskih plesov, vključno s svojim in seveda ne v vlogi starša, sem se v preteklosti udeležila že vsaj kakšnih 10. Zmeraj je bilo lepo. Včerajšnji večer pa je prekosil vsa moja pričakovanja, pričakovanja vse naše družbe in tudi našega maturanta. Ste vrhunski organizatorji, ki znate pričarati pravljico iz nič. Tenkočutno pazite na vsak detajl in nobena malenkost vam ne uide brez nadzora. Da sem opazila vse, od velikih zaslonov, ki so omogočali nemoteno spremljanje programa do odlično streniranega gostinskega osebja, od "rdeče" preproge do črno-bele vodilne barve, od maksimalno natreniranih korakov sicer plesno popolnoma neukih dijakov do čistilke v "stalni pripravljenosti" pri toaletah, od priročnega foto studia do dovolj parkirnih mest, od vrhunsko pogruntane šov rešitve bifejske večerje do lepo izbranih misli na vabilih in namiznih karticah,... je verjetno razlog tudi moja poklicna "deformacija". Tudi zato si vas drznem ocenjevati in vam izrekam veliko pohvalo. Odlični ste. In tekmujte še naprej sami s sabo, kajti kriterije, ki ste si jih postavili, težko kdo prekosi. Hvala.
Lea Ostrožnik Stegne, Srednja šola Slovenska Bistrica
 
Spoštovani gospod Kolenc, spoštovani gospod Romih! Iskreno se vam zahvaljujemo za zgledno sodelovanje in čudovit večer, ki si ga bomo tudi po vaši zaslugi vsi zapomnili kot večer presežkov. Odzivi s strani dijakov in staršev so zelo pozitivni, kar je zagotovo posledica vašega trdega dela, odprtosti, profesionalnosti in vsestranske angažiranosti. Veseli smo, ker lahko sodelujemo z vami.
Mojca Cimerman Galun in Katja Rek, Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor
 
Spoštovani! Hvala za dobro izveden maturantski ples.
Herman Pušnik, Prva gimnazija Maribor
 
Življenje je samo po sebi nora zabava in vaša ekipa z vsemi skupaj je zmagovalni tandem. Vsak posebaj se je potrudil maksimalno, da ste našim otrokom in nam pričarali nepozabne trenutke na maturantskem plesu Gimnazije F. M. Ljutomer. Za vse vam velika HVALA. Skratka vsi skupaj ste bili The Best!
Milena Knaus
 
Pozdravljeni! Iskreno se zahvaljujem najboljšemu plesnemu učitelju, gospodu Dejanu Kolencu, da je omogočil, da je bil naš maturantski ples, tako na vajah kot potem, ko je šlo zares, popoln in nepozaben. Najlepša hvala!
Amanda Poplas, Biotehniška šola Maribor
 
Spoštovani Dejan, z maturantskim plesom so bile naše maturantke in maturanti kot tudi njihovi starši zelo zadovoljni. Posebej so pohvalili (brez ene same pripombe!) Plesno šolo Salsero. Čestitam!
Darka Tancer Kajnih, Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše
 
Pozdravljeni! Najlepša hvala za čudovit in nepozaben petkov maturantski ples v Draš centru za maturante Srednje biotehniške šole Maribor. Sinu in nam vsem ste pripravili čudovit in nepozaben dogodek. Hvala in pohvala vam in vsem vašim sodelavcem v tem čudovitem in nepozabnem dogodku, z veseljem vas bomo priporočali naprej.
Aljaž in Mojca Ekart s sinom Matevžem
 
Hvala lepa za trud, se veselim tudi bodočega sodelovanja. Večer je bil magičen, vse kar sem si predstavljal. Vsak mladi mož sanja o tem, zaradi vaše pomoči so mi bile sanje uresničene.
Žan Vidrih, SERŠ Maribor
Hvala še enkrat za vse, lepo smo se imeli in seveda so imeli zelo dobra mnenja tudi profesorji, saj so povedali, da je to bil eden najboljših maturantskih plesov kar so jih imeli.
Rene Šešerko, SERŠ Maribor
 
Čestitam Dejan! Naredil si veliko plesno zgodbo. 
Dragica Korenjak
 
Hvala vam, ekipa Salsero, "the best team ever"!
Metka Vodušek
 
Hvala vam za vsa ta krasna leta, za vaš trud in vaše slike, katere tako pridno uporabljamo ob naših druženjih. Hvala za vašo podporo ob tistih slikah, ki nam gredo malo težje... zame ste super šola in... hvaležna sem, da vas poznam.
Lea Vališer
 
Dragi Dejan! Nikoli nisem podvomila, da vam ne bo uspelo! Ste karizmatičen, srčen, spoštljiv, delaven! Človek kateremu ljudje sledijo. Čestitam vam ob sedmi obletnici plesne šole in vam želim vse lepo!
Danica Hojs
 
Spoštovani gospod Dejan, z vašimi sodelavci ste lahko resnično ponosni, da ste tako uspešni, da razveseljujete toliko plesnih parov in nam polepšate dan, ko se srečamo. Hvala, ker ste nas že toliko naučili, da že zmoreva na plesišču uživati. Kaj pa je lahko lepšega, kot v objemu in lepi glasbi uživati v sadovih svojega, oz. vašega dela. Lepo vas pozdravljava!
Darinka in Marjan Podlesek
 
Zagotovo se bova udeležila še kakšnih vaših dogodkov, ker so vedno izpeljani zelo profesionalno.
Branka Dečman
 
Spoštovani organizatorji plesnih večerov iz Plesne šole Salsero, vse čestitke za organizacijo najrazličnejših plesnih večerov, plesnih vikendov, tečajev,… Glede na porast plesnih šol po Sloveniji, je temu primerno poraslo tudi število plesalcev. Ste eni izmed redkih v Sloveniji, ki ste očitno prevzeli skrb za plesne večere v svoje "roke". Zelo pohvalno, da ne prepustite ljudi, ki ste jim podali svoje znanje kar samemu sebi. S tem kažete, da cenite svoje znanje in tudi plesalce, ki so se pri Vas kalili in Vam pomagali ohranjati Vaše pomembno poslanstvo. Plesalci po Sloveniji v večini lokalov, ki imajo odlične pogoje za ples, nismo dobrodošli. Tudi midva z možem sva strastna plesalca. Nekajkrat sva plesala tudi v Casinoju Mond Šentilj. Super nama je bilo. Z vsem spoštovanjem in odkritosrčnostjo Vas pozdravljava in želiva vse dobro v prihajajočem letu 2016!
Alenka Čurin J. in Marijan Janžekovič
 
Pozdravljeni! Vaša plesna šola je ena boljših.
Bojan Košenina
 
Pozdravljen Luka, hvala za poslano datoteko! Sedaj vidimo koliko že znamo! Petkova druženja so bila vedno prijetna in poučna tako, da z Livio upava, da bova lahko jeseni nadaljevala. Lepo poletje vam želiva!
Livia in Matjaž Brezigar
 
Pozdravljeni! Plesna sezona z vami je bila kratka in prijetna. Hvala vam za vaš trud in lepe trenutke.
Ivica in Stipe Kranjčević
 
Hvala, Dejan za vse čudovite trenutke v tej plesni sezoni in seveda za vse preplesane korake. V naslednji sezoni se sigurno vidimo. Lepe počitnice tebi in tvoji ekipi.
Marjetka in Toni Breznik
 
Midva z Zvonetom vam želiva prijeten in lep dopust. Hvala za vse, kar ste naredili za naju. Zaupava vam, polepšali in dopolnili ste nama jesen življenja. Hvala in se vidimo spet.
Lojzka in Zvone Petrovič
 
Draga Luka in Dejan! Ko sem vaju v soboto gledala, kako stojita ob plesišču in nas opazujeta med plesom, sem se vprašala, le kaj vama gre po glavi. Ali sta zadovoljna z nami, ali sta vsaj malo ponosna na to, kar sta dosegla. Morala bi biti ponosna, vsi vi, celotna ekipa, ste lahko ponosni, da ste iz nas naredili plesalce, da ste uspeli ples priljubiti tolikim. Mi, ki se imamo v vaši - naši šoli "fajn", predvsem zaradi vašega toplega, prijaznega odnosa, smo prav gotovo ponosni, da smo del te zgodbe. Midva se že vseliva nove sezone, plesnih weekendov in preplesanih večerov v Mondu, ali pa kje drugje. Lepe poletne dni želiva prav vsem!
Metka in Vili Vodušek
 
Spoštovani Luka, mislim, da je bil plesni del izpeljan čudovito, tako so ga videli tudi starši. Iskrena hvala tudi, da ste bili z nami do konca programa in za vso pomoč pri ozvočenju. Hvala!
Helena Rošker Štok, razredničarka devetošolcev OŠ Draga Kobala Maribor
 
Spoštovani, zahvaljujemo sem vam za čudovito in profesionalno izpeljano valeto dne 13.6.2015 za OŠ Kamnica. Menim, da niso bili navdušeni le učenci, temveč tudi mi  - starši. Z veseljem vas bomo priporočili naprej.
Maja Ravnjak, OŠ Kamnica
 
Spoštovani! Tudi sama se vam zahvaljujem za sodelovanje. S plesnim programom sem bila zadovoljna, prav tako tudi z izvedbo celotnega programa. Tudi učenci so bili zadovoljni z glasbo in navdušeni nad celotno izvedbo, sem pa tudi že povedala, da so zelo radi prihajali na plesne vaje in menim, da jim bo letošnje druženje z vami ostalo v lepem spominu. Hvala še enkrat in lepo pozdravljeni!
Karmen Zinrajh, razredničarka devetošolcev OŠ Kamnica
 
Najlepša hvala za dobro organizacijo Valetnega plesa OŠ Rada Robiča Limbuš, odlične plesne vaje in prijetno vzdušje z vami. Upam, da se še vidimo in se veselim ponovnega sodelovanja z vami. Veliko uspeha pri vašem delu!
Marjeta Križaj, razredničarka devetošolcev OŠ Rada Robiča Limbuš
 
Lepo pozdravljeni! Z velikim veseljem, se bova z mojim plesalcem udeležila nadaljevanja, ker na tečaju res uživava in se veseliva petkov, ko ob vašem odličnem strokovnem, zabavnem in temperamenten vodenju tečaja, zapleševa in se sprostiva.
Barbara Škof
 
Pozdravljeni, seveda bova nadaljevala plesne vaje, saj nama je super in se pod vašim vodstvom zelo dobro počutiva.
Marjeta in Marjan Košan
 
Vse pohvale vsem, ki ste pripomogli k organizaciji in izvedbi maturantskega plesa Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše. Dijaki so bili navdušeni, starši tudi, mi profesorji pa prav tako.
Klavdija Podlesnik, razredničarka maturantov Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše
 
Vse čestitke in pohvale za izvrstno izpeljan maturantski ples – Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše! Kot mama maturantke sem zelo uživala, ko sem videla svojo hči tako lepo plesati. Vsi maturantje so bili pod vašim vodstvom res neverjetni! Hvala vam za lep večer in še veliko uspehov v prihodnje vam želim!
Andreja Šmit
 
Spoštovani prijatelj, Dejan! Veselila sem se maturantskega plesa naše šole, res je presegel pričakovanja. Za vašo prefinjeno taktnost, uglajeno izpeljavo in izjemno domačnost večera se vam najlepše zahvaljujem! Veselila pa sem se tudi osebnega srečanja z vami. Mladostna vedrina, pogum in srčnost so me vedno ožarjali v neki posebni energiji, zanjo so se vam z dolgim aplavzom zahvalili tudi mladi. Želim vam lepo pomlad, dobrega zdravja in vedrega duha!
Milka Pušnik Bruderman, Srednja elektro - računalniška šola Maribor
 
Hvala vam za super plesne vaje, saj smo s plesnimi vajami bili zelo zadovoljni. Menim, da ste imeli kar težko skupino. Super je bilo niti ene pritožbe še nisem slišal. Ne od staršev in ne od dijakov. Svečano, lepo,… mi smo v glavnem zadovoljni!
Marko Čagran, Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor
 
Iskreno misleče... Vsi plesalci, maturanti, so plesali, kot eno! Bravo Salsero!!! Kar je res, je res! Veliko uspeha še naprej in naj se čim več šol odloči za vas, ker ste pač taboljši in pika.
Natalija Kolšek
 
Hvala vsem in vsakomur, ki je sodeloval pri organizaciji in izvedbi maturantskega plesa, ki smo ga starši in otroci doživeli v petek, 27.3.2015 (Biotehniška šola Maribor). Bilo je nepozabno in čudovito. To je bil naš tretji maturantski ples in prvi v vaši organizaciji in bilo je res lepo. Prav tako gre zahvala plesni šoli Salsero in Dejanu, ki je učil in se potil z našimi otroci. Hvala še enkrat. Imate naš glas za naprej.
Polonca Perkuš
 
Pozdravljena Iris in Dejan. Rada bi se vama in vsem ostalim soorganizatorjem zahvalila za prečudovit maturantski ples Biotehniške šole Maribor (27.3.2015). Bilo je super, sama organizacija, potek predstavitev razredov, ples dijakov, hrana,... vse je potekalo na visokem nivoju. In ko se je uradni program končal, sploh nismo imeli občutka, da je ura že 1 zjutraj. Tudi Marko Vozelj je bil super - da je prišel kar na plesišče in se združil z dijaki. Skratka, najpomembnejše je, da je bil sam maturantski ples fuuul všeč našim dijakom - tega dne glavnim osebam. Hvala za vse in sem vesela, da smo se odločili za vas.
Petra Tisnikar, razredničarka maturantov Biotehniške šole Maribor
 
Pa sem tudi jaz dočakala svoj maturantski ples. Bilo je preprosto nepozabno!
Alja Krušič, Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše
 
Lepo in nepozabno je bilo na maturantskem plesu Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše. Maturantski ples je uspel nad pričakovanji!
Natalija Kolšek
 
Mislim, da je nam je vsem maturantom v mislih ostal ta maturantski ples, organizacija je bila super, hrana je bila super, vse je bilo super. Profesorji so rekli, da jim je ta maturantski ples bil do zdaj najbolj všeč tako, da mislim, da boste tudi v prihodnje še kdaj imeli našo šolo. Hvala vam za takšno nepozabno noč in za vse! Pa gospod Dejan ostanite še taka faca naprej!
Teja Nemec, Biotehniška šola Maribor
 
Pozdravljeni! Tako kot so dejali naši profesorji, smo enakega mnenja tudi mi, da je bil maturantski ples nepozaben ter enkraten. Zagotovo nam bo ostal v lepem spominu. Hvala vam za vse! Lepo vas pozdravljamo,
Dijakinje in dijaki Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše
 
Hvala tudi vam za potrpežljivost pri plesnih vajah za maturantski ples in, da ste bili z nami do konca! 
Janez Srnko, Biotehniška šola Maribor
 

Pozdravljeni, mislim, da lahko maturantski ples Gimnazije Ptuj opišem v eni besedi. Bilo je megafantastično. Vaje so bile zabavne, saj Dejan poskrbi za smeh, maturantski večer je bil slavnosten, hrana odlična, ansambel super, skratka ni je stvari, ki bi jo lahko skritizirali. Upamo, da se bomo res še kdaj srečali na parketu. Še tako uspešno naprej!

Veronika Domjan, Gimnazija Ptuj

 

Hvala vam, da ste skupaj z nami ustvarili nepozaben dogodek, maturantski ples Konservatorija za glasbo in balet. Maturantski večer je bil neverjeten.

Alja Vižintin, Konservatorij za glasbo in balet Maribor

 
La vita e bella…življenje je lepo. Obujem čevlje, ne tiste za v službo, trgovino, tek ali planine. Ampak posebne - plesne čevlje! Danes sem svobodna! Dobim neskončne peruti svoje biti in postanem resnična. Ples doživim v vsej svoji lepoti kot čudež gibanja, kot melodijo srca v brezčasnosti trenutka in vidim luč. Ne plešem sama. Tukaj si tudi ti – moj soplesalec, moja skupina in moj učitelj. Učitelj, ki nas uči čudeža gibanja že šesto leto v naši in vaši Plesni šoli Salsero. Pravijo, da le najbolj vztrajni plesalci dosežejo 50. stopnjo v tako kratkem času. Mi pa pravimo, da poleg najboljšega učitelja stopnje niso sorazmerne letom učenja, ampak občutkom. Občutku za sočloveka, prijatelja, življenje, … 50. stopnja pomeni, da smo ti zvesti, da čutimo neko pripadnost. Verjamemo, da si mojster plesnih korakov, da si čudovit človek, človek vreden zaupanja, pozitivnih misli, človek, ki ima veliko srce. Prav zaradi teh vrednot ti ostajamo zvesti še naprej. Dragi naš plesni učitelj - dragi Dejan! Hvala ti, da si nas naučil, da smo v življenju sami kreatorji giba in da ko naše gibanje postane zavestno in popolnoma prisotno, se zgodi ples - ples življenja. V zahvalo za vse ti podarjamo majico kot simbol naše energije, saj smo prepričani, da ti bo dala polet naslednjih 50 let! Zahvala tudi Petri, ki neutrudno ponavlja graciozne, skorajda neosvojljive gibe. Petra, hvala ti, kakor tudi ostalim članom ekipe Plesne šole Salsero.
V imenu sredine skupine zapisali Metka Brezočnik in Danica Hojs
 
Spoštovani Salserovci! Ob vaši 6. obletnici se tudi midva veseliva Vaših poslovnih uspehov. Upravičeno ste lahko ponosni. Tudi sama sva ponosna, da sva lahko del vas in da sva podrobneje spoznala lepote plesa in spoznala veliko čudovitih ljudi in prijateljev. Vse najboljše in še veliko praznovanj vam želiva!    
Cvetka Kramberger in Lovro Visočnik
 
Hvala za krasen sobotni plesni večer. Iskrene čestitke ob 6. obletnici!
Ida Kmetec
 
Spoštovani Dejan! Leto gre h koncu, s tem pa tudi naše plesne vaje za letos. Zato dovolite, da se vam s Cvetko zahvaliva za vaš trud z nami. Verjamem, da vam je velikokrat težko nas naučiti vseh plesnih figur, ampak ste vztrajni in zato seveda vse teče tako kot se spodobi - hvala. V novem letu vam želiva veliko poslovnih uspehov, osebne sreče, zdravja in zabave, pa lepo preživite božične praznike, spočijte se in napolnite baterije. Še enkrat hvala in vse lepo vam želiva!
Lovro Visočnik in Cvetka Kramberger
 
Moram reči, da sva zelo uživala na plesnih vajah Salse & Bachate, srečo smo imeli, da smo se učili od res izjemne učiteljice Maje Sedevčič, tako da smo bili uspešni in poleg tega se še zabavali. To je bila res ura sprostitve zame in moža.
Tiana in Andrej Krček
 
Učiteljici Maji Sedevčič gre vsa pohvala, ker je res strokovna, zelo prijazna in ima poseben občutek za ljudi.
Martina Semler
 
Luka, hvala za vaš trud, vzpodbudo in vso pomoč na plesnih vajah, pa še izven plesnih ur izpolnite naše želje. Z veseljem prihajava na vaše plesne ure, ker res vedno naredite še nekaj več za nas. Lep pozdrav,
Sonja Lipuš Velički in Tomaž Ficko
 
Zdravo Luka! Nimava navade pisati slavospevov, a pohvala za​ tvoj trud, za delo katerega opravlja​š z vsem srcem in zelo profesionalno,​ je res na mestu. Iskreno bi se želela zahvaliti​ tebi in Dejanu za vse naučene plesne korake, za va​jino potrpljenje in odlično vodenje plesnih vaj. V prihodnje vama​ želiva še obilico uspehov in verjameva, da ​ni bojazni da se v Mariboru ne bi več plesalo, kajti res st​a​ na pravi poti, tako z ​vajino poslovno žilico kot z odlično opravljenim delom. V upanju, da se ob morebitni priložnosti, kjer tudi dunajski valček paše zraven, še srečamo, vaju lepo pozdravljava. Lep plesni​ pozdrav.  
Katja Hojs in Lovro Kutnjak​
 
Pozdravljena, Luka in Dejan! Tudi jaz se vam zahvaljujem za sodelovanje pri valeti. Mislim, da je bilo sodelovanje korektno z obeh strani. Najbolj mi je bilo všeč, da so učenci in učenke, posledično tudi starši, na valeto prišli pozitivno naravnani, saj se po odločitvi učencev in staršev za sodelovanje z vašo plesno šolo na to temo ni več "debatiralo". Izpostavila bi tudi plesne vaje, na katere so otroci radi prihajali in so bile "zakon". Dobro je, da vmes ni več odmora. Tudi razpored miz in želje ste v celoti upoštevali, sploh še za našega Miho, ki si je premislil dan pred valeto, čeprav sem ob pogledu na tisti seznam bila nekoliko skeptična, tako je bil popisan gor in dol. Program je bil lepo voden, s strani staršev pohvaljen, pa tudi mi smo se s programom učencev držali dogovorjenega časa. Ples je trajal dolgo, zanimivo, da se je tako razživel po polnoči. Morda je k temu pripomogla nekoliko drugačna glasba. Vesela sem, da je za nami in da smo bili uspešni. Želim vam lep in prijeten avgust pa seveda čim prijetnejše novo plesno leto!
Julija Flogie, razredničarka devetošolcev OŠ Rada Robiča Limbuš
 
Dragi Luka in Salsero ekipa! Najlepša hvala za prijazne besede, predvsem pa hvala za seznam figur - bo prišel prav za ponavljanje, saj veste, v naših letih je ponavljanje bistvenega pomena. Hvala tudi za prijetno vzdušje na vajah in izven njih. Z veseljem bova še naprej plesala v naši šoli, pa tudi za plesni vikend v oktobru naju, prosim, že kar "zacajhnajte". Želim vam vsem prijetne poletne dni, polne zadovoljstva in smeha. Ja, pa nikar ne delajte preveč, raje uživajte!
Metka in Vili Vodušek
 
Spoštovani Luka! Hvala vam za prijetno druženje plesnih ur. Hvala za vaš profesionalni in korekten odnos. Bilo nama je v veliko veselje in že komaj čakava novo plesno sezono.
Ivica in Stipe Kranjčević
 
Pozdravljeni Luka! Zahvaljujem se vam za trud in učenje, ki ga vlagate v nas. S Sandijem se na plesnih dobro počutiva, sva zadovoljna in se že veseliva jeseni, ko se zopet vidimo. Še enkrat hvala in lepe počitnice vam želim.
Tanja in Sandi Ahaj
 
Pozdravljen Dejan! Hvala za vse osvojene plesne korake pod tvojim vodstvom. Tudi zaradi njih je bila poroka najinega otroka še bolj popolna. Lepe pozdrave in lep dopust ti želita,
Marijana in Maks Dajčman
 
Pozdravljeni gospod Dejan! Hvala za vso pomoč pri učenju. Bilo je res lepo in prijetno druženje na plesnih srečanjih. Čeprav sva prišla v novo skupino je bilo lepo, sproščujoče in tudi zabavno, za kar so poskrbeli tudi nekateri posamezniki. Hvala tudi za poslan zbir korakov, kar bo prišlo zagotovo prav. Med poletjem pa vam želiva malo počitka od plesnih korakov in prijetne počitnice!
Aleksandra in Dušan Zazijal
 
Dejan, hvala za nepozabne trenutke plesa in upam, da tudi nepozabne korake.
Tomislav Kiš

Dejan, hvala za zelo lepo plesno sezono in za vse plesne korake, ki sva jih z veseljem osvajala.
Marjetka Breznik

Spoštovani plesni učitelj, gospod Dejan! Najprej bi se vam radi iskreno opravičili, da vam svoje hvaležnosti in zahvale nismo izrazili že na valeti. V mislih smo imeli veliko stvari in tako smo na to preprosto pozabili, za kar nam je res žal. To sicer ne bi smelo biti opravičilo, toda upamo, da nas razumete. Sedaj pa bi se radi še posebej zahvalili za vse, kar ste storili za nas. Ko smo prvič prišli na plesne vaje, smo bili vznemirjeni, polni pričakovanja, nemirni, malce pa tudi negotovi in celo prestrašeni, kako se bo vsa stvar iztekla in kako se bomo odrezali. Toda že s prvim plesom ste pregnali naše strahove ter sramežljivost in nas navdušili za ples. Prav vsak izmed nas, še tisti najbolj leni, nerodni, brezvoljni ali sramežljivi smo z veseljem prihajali na vaše učne urice plesa. Vsak teden smo komaj čakali, da je napočil četrtek in nove plesne vaje, in ko je končno prišel smo se zbrali na kavču ter odštevali minute do vašega prihoda. Z veseljem smo se podali na plesišče in se učili novih in novih plesov. Nismo se pritoževali, če smo kdaj vaje podaljšali, vedno smo bili za akcijo in polni energije. Vse prehitro je prišla zadnja plesna ura in bilo nas je veliko takih, ki nam je bilo žal, da se ne bomo več srečevali, vsak četrtek, na vajah, kjer smo tako zelo uživali. Mnogi smo med plesom ustvarili še močnejše vezi, utrdili prijateljstva ali jih celo na novo vzpostavili, nekateri so odkrili tudi ljubezen,... prav vsi pa smo si ustvarili veliko lepih spominov, morda celo nekaj izmed najlepših. Hvaležni smo vam, da ste nas naučili plesati, tako dobro, da prav nikogar ni bilo sram stopiti na plesišče ter zaplesati pred starši in učitelji, ne glede na to, kako obupni smo bili na začetku. Zmeraj ste si vzeli čas za nas, nas spodbujali ter hvalili, zdaj pa je prišel čas, da vam svojo pohvalo izrečemo še mi. Naučili ste nas mnogo plesov in še enkrat hvala za ves vaš trud. Nikoli ne bomo pozabili teh četrtkov ter vas, boljšega plesnega učitelja si ne bi mogli želeti! Vaša najboljša generacija (kot ste nas sami poimenovali),
Lara Šalamun v imenu učencev 9. razredov OŠ Lenart 

Spoštovani, vtisi z valete 2014 v hotelu City Maribor so zelo lepi in zahvaljujemo se za kvalitetno organizacijo valete ter za kvalitetno sodelovanje s plesnimi vajami. Prijetne poletne dni in lep pozdrav!
Mag. Jožica Rapac, ravnateljica OŠ Tabor I Maribor
 
Spoštovani! Po pogovoru s starši, učenci in strokovnimi sodelavci ugotavljamo, da nam je bila organizacija in izvedba zelo všeč. Hotel City Maribor je bila odlična izbira. Želim Vam uspešno delo še naprej! Lep pozdrav!
Anja Zatezalo, razredničarka devetošolcev OŠ Tabor I Maribor

Spoštovani! Vtisi z valetnega plesa 2014 v hotelu City Maribor so čudoviti, in menim, da se temu mnenju pridružujejo vse strani, učenci, starši, sodelavci, vodstvo šole in midve, razredničarki. Starši in otroci so bili navdušeni nad ambientom, prostorom, plesom, hrano... Na valetnem plesu je bilo prisotno pozitivno vzdušje. Resnično sem slišala same pohvale, zato se vam resnično zahvaljujem za vse, še posebej pa, da ste prisluhnili in izpolnili vse naše želje. Še enkrat hvala za vse in tudi vam želim prijetne poletne dni!
Bojana Trunk, razredničarka devetošolcev OŠ Tabor I Maribor
 
Spoštovani, prijetno nam je bilo sodelovati z vami za valeto 2014 za naše devetošolce. Hvala! Lep pozdrav,
Milena Škerget, pomočnica ravnateljice OŠ Franca Rozmana Staneta Maribor
 
Pozdravljeni! Hvala vam za odlično izpeljane plesne vaje in predstavitev plesnega programa na valeti. Z vsem smo bili zelo zadovoljni vsi učenci, starši in delavci šole. Želim vam še naprej veliko uspehov pri vašem delu!  
Kristjan Štrtak, razrednik devetošolcev OŠ Franca Rozmana Staneta Maribor

Spoštovani! Hvala vam, valetni plesni tečaj za devetošolce je bil korektno izveden in tudi starši so bili zelo zadovoljni. Lep pozdrav!
Jožica Ozmec, ravnateljica OŠ Selnica ob Dravi

Pozdravljeni! Zahvaljujem se vam za lepo izvedeno valeto za OŠ Rada Robiča Limbuš v hotelu City Maribor, presenečena sem bila, kaj vse so otroci osvojili. S svojim nastopom in odnosom so me zelo ganili. Želim vam uspešno nadaljnje delo!
Andreja Schwarz

Spoštovana Dejan in Luka! Hvala za prijazno sporočilo. Tudi sama se v osebnem imenu in v imenu obeh razrednikov in kolegice Andreje Lorenci ter celotnega profesorskega zbora zahvaljujem za brezhibno organizacijo valetnega plesa 2014 v hotelu City Maribor. Res je lepo delati z vama. Hvala. Upam na sodelovanje tudi v prihodnjem letu. Lepo vaju pozdravljam!
Mag. Sonja Filipič, ravnateljica OŠ Janka Padežnika Maribor

Dejan pozdravljeni! Danes je prvi torek, ko nimamo plesnih vaj... in mi vas že pogrešamo! Še enkrat hvala, da ste nam torkove večere delali lepše in zabavnejše. Radi vas imamo! 
Maturantke in maturanti Konservatorija za glasbo in balet Maribor

Lepo pozdravljeni! Prvi dan začetnega tečaja v Kamnici je bil super in vem, da bova oba z možem uživala! Želim vam čudovit dan!
Andreja Novak

Hvala za lepo preživet večer v vaši družbi na prvi plesni vaji.
Šarlota in Boris Srša

Hvala vam za lep plesni večer, zelo smo uživali.
Barbara Vrzel

Spoštovani gospod Dejan in Salsero tim, dragi soudeleženci plesnih tečajev!
Januarja 2009 so se udejanjili znanje, pogum, želja in volja mladega človeka, ki je zbral somišljenike in pogumno so stopili na pot, ki je verjetno kazala tudi nekaj neznank. Samo izvrstno zanje plesa je res zelo veliko, toda plesna šola ni samo ples. Za lastnike plesne šole je pomembna tudi logistika, organizacija, komunikacija, motivacija, predvsem pa izjemen posluh za ljudi različnih generacij.
Uspeli so, z znanjem, pogumom, s pedagoškim čutom in neverjetnim smislom za človeka. 
Danes Plesna šola Salsero praznuje 5. obletnico. To je praznik za Dejana, Luko, Petro, Majo, Sergeja in praznik za nas vse, ki soustvarjamo to zgodbo o uspehu.
Ponos vsakega učitelja je izkazano preneseno znanje. Prav gotovo je milina pogledati po avditoriju plesne pare, ki bolj ali manj jasno kažejo izurjene plesne slike. In prav gotovo je toplo pri srcu vsakemu učitelju, ki pri tem vidi tudi svoj uspeh.
Ponos vsakega učenca pa je pridobljeno plesno znanje. Dalj časa, ko učitelj posreduje znanje, več ga je lahko. Mnogi so v Plesno šolo Salsero vstopili že na začetku, nekateri še nosimo L tablice. Ko se s časovno distanco oziramo na prehojeno plesno pot, lahko ugotovimo, da je plesni korak postal lažji, posluh boljši, ritem ujet, drža lepša.
Čas plesnih vaj postaja radostna šolska ura, kjer potrpežljiva beseda naših učiteljev opogumlja prav vse. Učenci različnih generacij smo, ob izjemnih učiteljih, prešli vse faze druženja: najprej smo nerodno vstopili, potem smo se vljudnostno pozdravljali, zdaj se veselimo drug drugega, veselimo se skupnih drobnih korakov, ki so nam uspeli in postajamo prijatelji.
Takšen razplet je mogoč samo tam in takrat, ko učitelji znajo plesati, znajo znanje prenašati in zmorejo opogumljati soljudi.
Ob 5. obletnici Plesne šole Salsero iskreno čestitam vsem soustvarjalcem prelepih trenutkov, ki so prepleteni v petletno zgodovino in iskreno čestitam tudi vsem nam, ki sestavljamo to prelepo zgodbo o uspehu. Dobri ljudje prinašajo srečo, najboljši pa dajo spomine.
Dragi Dejan, Luka, Petra, Maja in Sergej, vi nam prinašate srečo in dajate spomine. Veseli smo, da lahko del naše življenske poti hodimo skupaj in da zelo, zelo plemenitite naše korake.
Majda Pšunder

Dejanovo znanje, potrpežljivost in dajanje volje me pelje v plesne užitke, ki me popeljejo v sanje, da bom  enkrat znala plesati.
Slavica Tomažič

Spoštovani naš plesni učitelj Luka! Včerajšnje večerne plesne vaje so potekale v zelo prijetnem vzdušju: vse je bilo super, prijazni učitelj, glasba, lepa dvorana, tako, da so mi bile plesne vaje resnično v sprostitev, užitek in veliko veselje. Pohvalila bi tudi vaš odnos do novih kandidatov, vašo zahvalo,… Veselim se naslednje plesne vaje in vas do tačas lepo pozdravljam!
Urška Dietner
 
Zahvaljujem se za prijazno sporočilo, ki sem ga prijela. Na prvi uri plesnega tečaja sva se z možem dobro počutila in razgibala. Vnaprej se bova trudila, da bo tako tudi ostalo. Lep pozdrav!
Olga in Drago Toplak

Gospod Dejan, hvala, da sva bila lahko z možem včeraj v vaši družbi na Gala novoletnem plesu v Casinu Mond Šentilj. Večer je bil prijeten, res dobro organiziran. Veliko nudite vašim plesalcem in vaš trud se zrcali v njihovem zadovoljstvu. Ob takšnem delu boste zagotovo imeli uspešno tudi naslednje leto. Vse dobro vam in Luki!
Vera in Darko Pavlec

Pozdravljeni, Luka! Z možem obiskujeva plesni tečaj začetne stopnje v Slovenski Bistrici, ki je ob četrtkih, ob 19h, v Slomškovem domu. Tečaj nama je zelo všeč, še posebej vaš pristop in izbor glasbe. 
Sonja Lovrenčič
 
Pozdravljeni! Na plesnem tečaju smo se imeli čudovito! Veeeeelika razlika v vodenju plesnih vaj, če si drznem primerjati izkušnjo z drugima plesnima šolama. Hvala lepa!
Mateja Glazer

Dejan, vse lepo ob začetku nove plesne sezone! Modrost. Srčnost. Strokovnost. Potrpežljivost. Veselje do dela. Ohranjaj te in še mnoge druge neprecenljive lastnosti, ki so vtkane v tvoj vsakdan.
Mateja Haložan
 
Spoštovani gospod Dejan! Začel bom z vašimi besedami: "Bili so lepi in nepozabni trenutki!" Res je, resnično sva doživela veliko lepih trenutkov, tako na plesnih vajah, plesnih večerih, izletu in seveda na plesnem vikendu v Rovinju v družbi krasnih soplesalcev. Pravzaprav vas bova vse med počitnicami pogrešala in mislila na vas v upanju, da se kmalu spet vidimo. Vsem želiva izjemno lepo in plesoče poletje! Gospod Dejan, vam in vaši čudoviti ekipi pa želiva, da si naberete veliko moči za naslednjo plesno sezono. Imejte se lepo! S spoštovanjem in prijaznimi pozdravi!
Lovro Visočnik in Cvetka Kramberger 

Pozdravljen Luka! Hvala za poslane plesne figure, zdaj z Dušanom nimava izgovora, da ne bi vadila plesnih korakov. Imejte lepe počitnice, se že veseliva ponovnega druženja v jeseni.
Milena Petek in Dušan Drevenšek

Dragi naš učitelj Dejan! Hvala za vse korake, katere bomo lahko sedaj vadili še čez poletje. Ali pa vsaj ponovili tik pred začetkom v jeseni. Kar nasmejalo me je, ko sem zagledala celo vadnico. Lep pozdrav! 
Zvonka Auer 

Najlepša hvala za poslan spisek plesov in korakov. Zares bo prav prišel. Najboljše, da ga imava v žepu na plesišču (ha,ha,...). Vsega je že toliko, da človek res pozabi kaj spada v kateri ples.
Vsekakor se vidimo septembra! Lepe počitnice in pozdravček!
Lorna in Črtomir Jarh

Hvala, gospod Luka, za poletne želje, predvsem pa za seznam figur, zdaj se mi s plesalko med plesom, menda, ne bo več treba prepirati »kaj zdaj pride?«. Zelo sva zadovoljna s plesnimi vajami, nič nama ni bilo »malo manj všeč«, predvsem »bolj všeč« pa nama je način kako naučite novo figuro. Kot opazite jih pravzaprav vsi znamo. Imejte se lepo preko poletja, pozdravite še gospoda Dejana in gospo Petro!
Marjetka Eberl in Milan Jager

Pozdravljen gospod Dejan! Z ženo sva vesela vseh plesnih korakov, ki sva se jih naučila v tej plesni sezoni. Upam samo, da jih ne bova do jeseni pozabila. Hvala in lep pozdrav!
Dušan Zazijal

Spoštovani Luka! Minil je že cel mesec, odkar ne hodimo na plesne vaje, vendar se vsako sredo spomnim na to in tako ali drugače v mislih preletim dogodke. Vsega je bilo po malem, zadovoljstva, pa včasih tudi malo jeze, če ni šlo, kot bi mi plesalci sami od sebe pričakovali. Še sreča, da smo imeli našega Luko, ki je v vsem tem času pokazal veliko razumevanja do nas (nas malo manj spretnih) in nas spodbujal in bodril, da nismo predčasno »vrgli puške v koruzo«. Očitno smo pred vpisom v tečaj podcenjevali to spretnost - ples, saj šele sedaj vemo, da to ni tako zelo enostavno kot izgleda, ampak da je to prava umetnost. Delček te spretnosti smo začetniki vendarle osvojili, kaj več bo pa odvisno od naslednjih korakov in seveda vloženega truda vsakega posameznika, pa ne nazadnje nenadomestljivega vaditelja - našega Luka. Dragi Luka, tudi tebi hvala za trud in požrtvovalnost, ki si jo pokazal v preteklosti, lepo smo se imeli! Tebi in tvojim sodelavcem želiva v prihodnje veliko delovnih uspehov in osebne sreče!
Mira in Ciril Jurkovič

Hvala za prijetno učenje plesnih korakov.
Mateja Hajšek

Spoštovani Luka! Želiva vam prijetne počitnice in se veseliva naših ponovnih srečanj jeseni. Do takrat pa bova pridno ponavljala na enem kvadratnem metru v dnevni sobi! Lep pozdrav!
Milan in Zinka Škorjanec

Pozdravljen! Najlepša hvala za vse kar ste storili za naju letos. Se pa vsekakor vidimo v jeseni, če boste organizirali nadaljevanje. Lepo poletje!
Savinka Geratič

Spoštovani Dejan, žal nama ni uspelo priti na zadnje vaje in niti na plesni večer v Mond. Zahvaljujeva se vam za še eno plesno sezono, ki je bila polna lepih trenutkov. Plesne vaje so namreč svet brez telefonov, stresa in dnevnih obveznosti. Veseliva se že jeseni, ko se bomo ponovno družili. Želiva vam sproščujoče poletje in še veliko pozitivne energije, ki jo dajate. Lep pozdrav!
Damijana Jurgec in Goran Dimc

Spoštovani Dejan! Hvala vam in gospe Petri za prijetno vzdušje in resnično lepe plesne vaje. Čeprav nisem nikoli plesal sem sedaj navdušen nad plesom in se vidimo na 3. stopnji. Hvala še 1x! Lep pozdrav!
Matej Žmavc
 
Pozdravljen gospod Dejan! Če povem, da bova zelo pogrešala plesne torke in seveda tudi vas, sem s tem povedala vse. Jeseni se vidimo prav gotovo, le na otvoritvi 31. 8. 2013 še ne, ker sva še na dopustu. Lepo poletje vam želim! S spoštovanjem!
Tatjana Dolenc
 
Pozdravljeni! Še enkrat hvala za organizacijo dogodka - valete za OŠ Kamnica v hotelu City. Hvala tudi za vašo pomoč in napotke pri samem poteku programa. Večer je bil nepozaben in nam bo ostal za vedno v spominu. Hvala celotni ekipi Plesne šole Salsero še posebej pa Luki, ki je naše otroke v tako kratkem času naučil zelo veliko plesnih korakov. V imenu vseh staršev vam želim, da organizirate še veliko tako čudovitih prireditev.
Natalija Oprešnik

Luka, pozdravljen! Pa smo izpeljali našo valeto OŠ Ljudski vrt Ptuj. Kljub vsej skrbi je izpadla najboljše mogoče. Učenci so zadovoljni, starši tudi, bilo ni nobene pripombe in zabavali smo se vse do dveh… pa še bi se, če ne bi bili starši preveč utrujeni. Da je bila naša valeta tako uspešna je velika zasluga tudi tvoja. V imenu otrok še enkrat hvala za prijetne ure plesa. Bilo jih je prav veselje gledati kako se vrtijo in uživajo v plesu. Hvala za profesionalno povezovanje prireditve in prisotnost na obeh lokacijah valete. Upam, da bomo še kdaj tako uspešno sodelovali!
Romana Veselič

Hvala Dejan! Toliko nam daš na teh plesnih vajah, toliko nas naučiš, toliko lepega doživimo in se na tako igriv način družimo, povezujemo, zabavamo, sprostimo,.... Hvala!
Petra Dremelj

Spoštovana Dejan in Luka! Rad bi se vama iskreno zahvalil za odlično pripravljeno in izvedeno valeto 2013 otrok OŠ Rada Robiča Limbuš. Prav neverjetno koliko plesov ste naše otroke naučili v samo petih vajah. Dvorana v hotelu City je lepa, organizacija valete je bila brezhibna, hrana zelo okusna, izvedba odlična, skratka vse na zelo visokem nivoju. Hčerka (letos končuje 8. razred) si je kar zaželela, da bo drugo leto na njeni valeti prav vse tako kot je bilo letos. Vsi s katerimi sem se pogovarjal smo bili enotnega mnenja, da je bilo valete oz. dobre zabave prehitro konec, da je bilo prehitro konec lepega večera. Res hvala! Verjamem, da se vidimo že kaj prej kot čez eno leto na naslednji valeti. Če ne drugače vsaj v Šentilju na kakšnem od vaših plesnih večerov. Lep pozdrav!
Igor Karnet

Spoštovana Dejan in Luka! Za prijetno preživeto soboto na plesnem izletu po Krasu se vama morava zahvaliti, ki tako in tako vse naredita profesionalno. Še enkrat hvala za vodenje in izbiro izleta, res lepo sobotno doživetje. Hvala in prijazen pozdrav!
Lovro Visočnik in Cvetka Kramberger
 
Dejan, rada bi se zahvalila za dobro organizacijo spet prečudovitega večera v Casinu Mond Šentilj, 27. 4. 2013. Tako naprej. Lep pozdrav! 
Edita Auda
 
Pozdravljen Dejan! Ob vpisu v vašo plesno šolo sem mislila, da znam plesati in da bom utrdila samo nekatere plese. Ko ste nas pričeli učiti, sem ugotovila, da sploh ne znam plesati in da je bolje, da to kar znam pustim pred vrati. Pričel se je "boj" med možgani in nogami. Ni bilo sinhronizacije. Možgani so mislili eno, noge so delale drugo. Nastopil je obup in pojavilo se je nezaupanje vase. Preplavila me je misel, to ni zate, pusti. Tukaj so se pojavile vaše učiteljske sposobnosti ne samo učenja plesa, ampak dajanja občutka vztrajnosti, potrpežljivosti, zaradi katerega se je nadaljevala želja po plesu. Seveda vse to na račun vaše energije, potrpežljivosti, znanja in dajanja moči in volje, da saj bo šlo. Vaš čut do plesa skušate prenesti na nas, ki sicer ne bo nikoli enak, postal pa bo del nas. Saj zato smo prišli. Moram reči, da je vaš pristop k učenju plesa visoko strokoven. Vedno bolj ugotavljam, da je ples želja in potreba v življenju kot so potreba po zdravju, veselju in ljubezni. Želim vam še mnogo let plesanja in učenja plesa nas, ki si tega tudi želimo, vendar še ne znamo, zato pa hodimo k vam. Lep pozdrav!
Slavica Tomažič
 
Spoštovani! Zahvaljujem se za sodelovanje in uspešno izvedbo maturantskega plesa Srednje šole Slovenska Bistrica. Mislim, da je vse dobro potekalo, vsaj vsi dosedanji odzivi udeležencev to potrjujejo. Vem, da je v organizacijo takega dogodka potrebno vložiti ogromno vidnega in nevidnega truda. Pozdravljam vas in vam želim vse dobro! 
Iva Pučnik, ravnateljica Srednje šole Slovenska Bistrica

Hvala vam za nepozabne plesne vaje in za potrpljenje. Seveda pa tudi za maturanski ples, ki je bil čudovit. Skratka nepozabno. Še enkrat hvala v imenu celotnega razreda.
4. b razred Srednje trgovske šole Maribor
 
Pozdravljeni! V imenu maturantk ter maturantov Biotehniške šole Ptuj, se bi rada zahvalila Plesni šoli Salsero, še posebej plesnemu učitelju Luku, za vse naučene korake, potrpežljivost, za ves vložen trud, saj nam včasih kakšen korak ni bil preveč domač, ter seveda za nepozaben maturantski ples. Še enkrat hvala! 
Sara Glažar, Biotehniška šola Ptuj

Salsero je prava šola za ples za staro in mlado. Vsekakor priporočam! Večkrat ob ponedeljkih iščem izgovore vse do prihoda na parket, nakar bi mi bilo seveda žal, če se plesnih vaj ne bi udeležil. Absolutno priporočam! Pozdrav vsem plesalcem in bodočim plesalcem!
Jože Marinič
 
Pozdravljen Dejan! Pridružujem se čestitkam ob 4. obletnici vaše plesne šole, ki ste jo lepo obeležili in proslavili v Casinu Mond v Šentilju. Pogledala sem fotografije in posnetek. Zelo zanimivo in privlačno, vendar bo potrebno še veliko vaje in treninga, da se bom morda pridružila na 5. obletnici. Ker imamo odličnega plesnega učitelja obstaja možnost! Vesela sem, da se učim plesa v vaši plesni šoli, želim vam še veliko uspešnih let, in zadovoljna sem, da sem kamenček v mozaiku.
Slavica Tomažič

Pozdravljeni! Pohvalil bi vašega super plesnega učitelja, ki nas uči plesati za maturantski ples na res enkraten način, v smislu izrednega izžarevanja pozitivne energije, stalne nasmejanosti ter popolne pripravljenosti za razlago in prikaz pravilnih korakov komurkoli, pa četudi večkrat. 
Domen Remškar, Srednja šola Slovenska Bistrica

Ta naš plesni ponedeljek je zares nekaj posebnega, nekaj, česar se vsi tečajniki veselimo in kar nihče noče zamuditi. Očitno nam dajete pravo mero pozitivne energije, ki jo vsi v teh čudnih časih še kako potrebujemo. Upam, da nismo prenaporni in da vam kaj energije tudi vračamo. Smo pa definitivno zagnani in željni novega plesnega znanja. Vesela sem, da sva pred dobrima dvema letoma izbrala prav vašo plesno šolo in s tem pridobila ne samo plesno znanje, ampak veliko novih poznanstev in prijateljev. Res je fajn...
Jana Krajnc

Čeprav sva z možem začetnika, so nama torkovi večeri v Kamnici, kjer se učiva plesov nekaj posebnega, nekaj kar ti daje radost in srečo za cel teden in komaj čakaš, da pride spet torek. Sprejme nas tvoj prisrčen pogled in nasmejan obraz, tvoja urejenost in dobra volja. Dejan hvala, da sva imela priložnost te spoznati in da lahko sprejemava od tebe vse plesne vrline...
Lidija in Zvonko Inkret

Dejan, lep sončen pozdrav! Počitnice so minile. Bile so prekrasne, z veliko plesa in seveda ugotovitvijo, da bo potrebno še kaj ponoviti. Zelo se že veselim plesnih vaj, novih korakov in seveda dobre družbe. V pretekli plesni sezoni sem bila s plesnimi vajami zelo zadovoljna, predvsem moram poudariti tvojo strokovnost, urejenost, vedno prijazno besedo za vsakogar in nasmejan obraz. Tudi plesni vikendi nama pomenijo nekaj najlepšega v letu in se jih že vnaprej veseliva. V veselem pričakovanju srečanja v novi plesni sezoni te lepo pozdravljam!
Jelka Trantura
 
Pozdravljeni! Luka, tudi vam hvala za lepe trenutke in predvsem zato, da ste tudi mojega moža prepričali! Vidimo se septembra!
Manja Tement

Luka, hvala ti za tvoj trud in vse prijetne plesne urice!
Tanja in Viktor Markelj

Spoštovani Dejan in Luka! Tudi vama hvala za čudovite trenutke, ki smo jih preživeli na tečaju pod vajinim vodstvom ali na plesih v Casinoju Mond. Hvala za vajino potrpljenje in energijo, ki sta jo vložila v nas.
Eljana in Darko Romih

Pozdravljeni! Moram reči, da je bil moj prvi vtis na začetnem tečaju zelo dober. V življenju sem veliko preplesala in imam zelo rada ples, saj ta zdravi dušo in krepi fizično kondicijo in telo. Imamo odličnega plesnega učitelja in verjamem, da bo iz nas naredil odlične plesalce. Hvala za potrpežljivost! Lep pozdrav!
Slavica Tomažič

Luka, hvala za vse lepe plesne četrtke, zelo jih pogrešava in hvala za sobotne plesne večere v Mondu, nepozabni so! Lepo, brezskrbno poletje ti želiva in upava, da bo čim prej september, da ponovno začnemo s tečaji!
Tadeja Šoba in Martin Kokol

Luka tudi tebi najlepša hvala za ves trud, prijaznost in neverjetno potrpežljivost! Upam, da čez poletje ne bomo preveč pozabili in komaj čakam, da se spet vidimo jeseni!
Simona Urbančič

Pozdravljen Luka! Tudi midva se zahvaljujeva za lepe trenutke v plesni šoli in komaj čakava na september. Upam, da bomo čim prej začeli. 
Vlasta in Boris Škrinjar

Luka hvala tudi vam za preteklo sezono, zanesljivo se vidimo ponovno septembra!
Jasna in Bojan Rosi

Spoštovani Luka, tudi midva sva se v tej plesni sezoni zelo veselila naših skupnih četrtkovih druženj, tako, da sva bila sinoči kar malo izgubljena. Iz stopnje v stopnjo postajajo koraki sigurnejši, ples zanimivejši, druženja prijetnejša - želim, da se tako nadaljuje. Jeseni gremo skupaj novim plesnim izzivom naproti!
Marjetka Eberl in Milan Jager

Pozdravljeni gospod Luka! Tudi vam iskrena hvala za vso potrpežljivost in požrtvovalnost, ki ste jo potrebovali za nas, da so nam koraki bolje stekli. Lepo preživite poletje in naj se vam dogajajo same lepe stvari!
Silva in Zvonko Marin

Pozdravljen plesni učitelj Luka! Tudi midva se vam zahvaljujeva za vaš trud in delo z nama. Bilo nama je zelo prijetno družiti se z vami. Veliko sva se naučila z vašo pomočjo. Vse ste nam predstavili na način, da smo z nekaj vaje res obvladali slike posameznih plesov. Želiva vam še veliko uspeha pri vašem delu!
Ivica in Marjan Koletnik

Luka hvala za vse lepe in ustvarjalne plesne trenutke. Prav pogrešala jih bova čez poletje. Jeseni se absolutno vidimo! Prijazne dni celotni ekipi Salsero.
Evalda in Borut Bizjak

Pozdravljen Luka! Zahvaljujeva se za poslano zahvalo. Tudi midva bi se ti rada zahvalila za tvoje požrtvovalno delo, ki si ga vložil v tem šolskem letu na tečajih katere sva obiskovala. Res nama je bilo v užitek obiskovati te urice, na katerih sva osvojila veliko novih korakov, slik,... Hvala za druženje v katerem vsa vedno uživala. Skratka bodi lepo čez poletje, naužij se sonca, napolni si baterije in se predajaj užitkom, katere ponuja poletje. Še enkrat iskrena hvala tebi in lep začetek poletja prav vsem učiteljem plesne šole Salsero. Jeseni pa se zagotovo vidimo!
Lea in Franjo Vališer

Spoštovani in dragi gospod Dejan! Sprejmite lepo in iskreno zahvalo ob zaključku plesne sezone 2011/12, za vse lepe in tudi manj lepe trenutke pri učenju plesnih korakov. Prisrčna hvala za vašo pomoč in potrpljenje pri učenju in vzpodbudo. Želim vam lepe in prijetne počitnice, v plesni karieri še naprej dosti uspehov, v življenju pa veliko sreče. Prisrčen pozdrav in vse dobro vam želita,
Mila in Milan Kukol

Kam? Na ples v plesno šolo Salsero, k Dejanu, plesnemu mojstru. Kjer so: ure minute, melodije objemi veselja in sprostitve, stkane plesne in prijateljske vezi in zato - Dejan hvala ti!
Plesalke in plesalci ponedeljkove skupine, 8. stopnja, Slomškov zavod Maribor

Dejan in Sergej, hvala obema za odlično izpeljane plesne vaje v Podčetrtku, zabavno je bilo in bodo kar manjkale ob nedeljskih večerih. Lepo poletje in vse dobro! Lep pozdrav!
Suzana Šket 

Priznanje za plesnega učitelja Luko Romiha.
Plesalke in plesalci četrtkove skupine, 4. stopnja, Kidričevo

Dragi naš Luka!
Smo v jeseni prišli na ples
radovedni, a je šlo zares,
takoj vadit smo začeli
in strašno tremo imeli.
Po prvi stopnji smo dvomili
ali bi še nadaljevali,
pa naš Luka povedal je tako,
da treba nadaljevati bo,
če hočemo se kaj naučiti,
bo še treba večkrat priti.
Pa smo prihajali ves čas,
ples postal je del vseh nas,
ob tebi Luka smo sproščeni,
imamo se lepo,
zato se v jeseni zopet vidimo!
V imenu sredine skupine Slovenska Bistrica zapisala Nada Celcer

Dragi Salsero-vci! Najlepša hvala plesnemu učitelju Sergeju in Dejanu, da ste nas tako lepo popeljali v svet plesa, kjer smo se v sproščenem duhu, nazornim prikazovanjem korakov, prijaznostjo in odlično glasbo spoznali s plesnimi gibi in z velikim veseljem se že gibamo v 2. stopnji. Hvaležna, verjamem, da lahko pišem kar v imenu vseh. Vse dobro želim in lep pozdrav!
Suzana Šket

Res priporočam - Plesna šola Salsero je po mojem mnenju na zelo dobri poti...
Andrej Flogie 
 
Pozdravljeni! Na maturantskem plesu Škofijske gimnazije AMS Maribor v petek, 3. februarja 2012 smo se imeli fajn, nepozaben večer...
Daniel Tkalčič

Gospod Luka ter Dejan! Z vama sem doživela nepozabne maturantske plesne vaje polne smeha, veselja, humorja,... Na maturantskem plesu srednje šole za oblikovanje in Lesarske šole Maribor, ki je bil 4.2.2012, sem se imela noro fajn in ta večer vem, da bo marsikomu ostal v lepem spominu.
Sara Madjuni

Pozdravljeni! Plesne vaje za maturantski ples so bile res super, nikoli ni bilo tečno in fajn plesni učitelj je vedno poskrbel, da smo se nasmejali. Zelo všeč mi je bila tudi glasba in tudi način kako učite, saj hodim s soplesalcem še na plesne vaje v drugo plesno šolo, kjer je čisto drugače, vse pomešano, nič ne veš za kaj gre pri katerem plesu in tudi ostali niso zadovoljni. Čeprav sem tudi sama bila najprej bolj za to drugo plesno šolo sem zdaj, ko je vsega konec ful vesela, da je bila večina na naši šoli za Salsero, ker je res bilo super vse skupaj. Sploh maturantski ples potem, vse dobro organizirano, tako kot mora biti, lepo okrašena dvorana, žur do jutranjih ur, kot se za maturantski ples spodobi. Tako da hvala vam! Vse je super izpadlo in vsi smo zelo zadovoljni tudi starši in profesorji! Lep pozdrav, 
Urška Kršljin

Gospod Luka in Dejan! Na maturantski ples sem bil povabljen kot plesalec s strani svoje punce, ki obiskuje Škofijsko gimnazijo Antona Martina Slomška v Mariboru. Sem nekaj let starejši od nje in sem sodeloval že na treh drugih maturantskih plesih, a noben letošnjemu ne seže niti do kolen, ne po organizaciji plesnih vaj, ne po izvedbi glavnega večera, niti po prijaznosti in fleksibilnosti osebja. Vsak ples je zgodba zase, a resnično na nobenem nisem tako užival kot na tem zdajle. Z veseljem sem se vsak teden vračal iz študija v Ljubljani, saj so nas ob petkih čakale plesne vaje. Izbrana glasba je bila odlična, plesni koraki pa dobro, prijazno in s strpnostjo razloženi vsem, tudi tistim, ki so malenkost kasneje uspeli ujeti ritem. In ko je bil čudoviti večer za nami sva naslednji dan z dekletom ugotovila, da bova zelo pogrešala vrtenje pod vašo taktirko. In že načrtujeva, kdaj bova ponovno obiskala kak vaš plesni tečaj! Lep pozdrav!
Jure Hictaler
 
Spoštovani! Čestitam vam za uspešno organizacijo in lepo izvedbo maturantskega plesa za Škofijsko gimnazijo Antona Martina Slomška Maribor, ki je bil v petek, 3. februarja 2012. Imeli smo se lepo, vse je bilo na prestižnem nivoju. Veliko pohval vam želim tudi za prihodnje delo!
Kornelija Baša
 
Dejan! "Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence." (T. Pavček) Menim, da ni ustreznejših besed kot so te pesnika Toneta Pavčka, s katerimi bi lahko bolje predstavili poslanstvo in osebnost našega Dejana in njegove Plesne šole Salsero.
Ko smo se pred tremi leti odločili nabirati si plesnega znanja v tvoji plesni šoli, Dejan, se še nismo zavedali, da bodo plesne vaje postale več kot samo učenje plesa, kajti naši skupni torki nam pomenijo prijetna druženja, na katerih znamo tudi kar tako kaj reči, si nazdraviti, kaj proslaviti in oditi domov zadovoljni, četudi je včasih kakšen plesni korak neroden, plesna figura pa kljub tvoji strokovnosti in potrpežljivosti daleč od tistega, kar pričakuješ od nas. Čeprav nas je večina kar krepko starejših od tebe, si nas na nevsiljiv način naučil ne samo plesnih korakov temveč tudi strpnosti, poslušnosti in ubogljivosti. Brez slabe volje smo ti pripravljeni slediti, saj občudujemo tvoj pogum in odločnost, da si se v časih, ki niso najbolj rožnati, odločil kreniti na precej negotovo pot samostojnega podjetnika, na kateri pa si zelo uspešen. Dejan! Hvala, da si takšen kot si. In da zaključim tako, kot sem začela, s Pavčkom: "Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. A če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kov, poskusi vnovič in zopet in znova... kajti sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." 
Tvoja Torkova skupina

Pozdravljena Dejan in Luka! Najlepša hvala, da sta nas popeljala v to enkratno, prečudovito doživetje nastopa na tekmovanju Maribor open 2011. Kljub tremi je med nami plesalci v zaoderju vladalo prešerno vzdušje, k čemur pa sta v veliki meri pripomogla vidva, saj se je vajin nasmešek in dobra volja kar razlezla in razlila tudi na nas. Hvala za vso pozitivno energijo, ki sta jo v nas vložila na vajah, na nastopu, Dejan tudi ob našem odhodu s plesišča, pa tudi tisto, ki jo tedensko vlagate v nas na plesnih tečajih.  
Mojca in Robi Malek

Zadovoljna sva, da sva se pridružila plesni šoli Salsero, kjer res poskrbite za dobro počutje, pozitivne vibracije in za zelo visok nivo vseh storitev, ki jih izvajate v okviru plesne šole. Ob tej priliki bi vam zaželela še veliko dobro izpeljanih projektov, izvedbe plesnih tečajev kot tudi druženja na plesiščih. Hvala in lep pozdrav!
Zoran in Nataša Reljič

Spoštovani gospod Dejan! Zahvaljujeva se za seznam plesnih likov. Nama bo v veliko pomoč pri obnavljanju najinega skromnega plesnega znanja. Veseliva se jeseni in ponovnega snidenja. Verjetno sva najstarejši par, ki obiskuje vaš tečaj, imava pa še voljo in veselje in to v pretežni meri zaradi vas, ki ste odličen, čudovit, sončen, skratka naj učitelj. Prisrčen pozdrav in prijeten dopust!
Manja in Ljubo Cingerli

Dejan pozdravljen! Tudi vam iskrena hvala za vso potrpežljivost in trud ter za vse, kar ste nas naučili in nam omogočili v vaši plesni šoli. Lepo preživite poletje! S prijaznimi pozdravi, 
Silva in Zvonko Marin 

Pozdravljen Dejan! Resnično sva vesela, da sva člana tako dobre plesne šole. Z veseljem spremljava razvoj šole in se ne moreva načuditi na kolikih lokacijah potekajo vaje in koliko učencev uspete pripeljati v Casino Mond na plesni večer. Lepo je, da tako dobro skrbite za nas in nas obveščate in spominjate na dogodke. Enkratno se nama zdi, da ste uspeli priti v Mond saj leta nazaj, ko sva bila mlajša in bi z veseljem kje zaplesala ni bilo takšnih možnosti. Iskreno čestitava in tudi vam želiva lepo poletje!
Helena in Dušan Tušek

Dejan, hvala tudi vam za vse lepe trenutke, ki sva jih preživela z vami in ob vaši pomoči, da so postali najini plesni koraki bolj lahkotni. Prijetne počitnice in obilo dobre volje želiva, 
Jožica in Franc Lobnik

Pozdravljen Dejan! Z Miho imava tudi za to sezono samo lepe besede in glas o plesni šoli ponosno širiva naprej! Oba plesna vikenda sta bila super izpeljana, plesne vaje ob petkih pa tako ali tako vedno potekajo v super vzdušju. Tudi midva tebi in ostali plesni ekipi želiva lep oddih! Vse dobro in lep pozdrav, 
Lea Sel in Miha Dajčman

Pozdravljeni! Najlepše bi se zahvalila gospodu Dejanu, ker je naše otroke na OŠ Prežihovega Voranca za valeto naučil toliko plesov v tako kratkem času. Prav tako pa gre zahvala gospe Petri Glavnik, ker se trudi s  Kamniško skupino. Lep pozdrav! 
Aleksandra Moraus 

Dragi gospod Dejan in gospod Luka, tudi vama kar se da prijetno poletje. Najlepša hvala za prijetne trenutke, ki smo jih preživeli z vama na tečajih in seveda na plesnih večerih v Mondu. Veselimo se ponovnega srečanja z vami! Lep pozdrav,
Nevenka Zatler in Zlatko Dobaj

Draga in spoštovana gospod Dejan Kolenc in gospod Luka Romih! Dovolita, da vama ob zaključku plesne sezone iskreno čestitam za prečudovit junijski večer v Mondu, ki sta ga zopet organizirala za čisto desetko, tako kot vedno. Gospod Luka vam se zahvalim za vse posnetke v plesni sezoni, ki si jih zelo rada pogledava in se še priporočava v bodoče. Gospod Dejan vam še enkrat prisrčna zahvala za razumevanje in pomoč pri najinih začetnih korakih. Spoštovana mlada ustvarjalca želim vama vso srečo in dosti uspehov v nadaljnih plesnih sezonah. Prisrčen pozdrav in vse dobro vama iskreno in iz srca želita, 
Mila in Milan Kukol

Spoštovani! Zelo, res zelo lepo ste naučili plesati naše otroke in zabava na valetnem plesu OŠ Tabor I, 15. 6. 2011 v Festivalni dvorani Lent je bila čudovita, še enkrat prečudovita.
Lijana Anžič

Luka pozdravljen! Tudi tebi želiva lepe počitnice saj si si jih pošteno zaslužil. In vsakič znova se čudiva od kje ti kljub mladosti ta čut do ljudi, organizacijske sposobnosti in skrbnost do dela, ki jih marsikdo ne premore. Vse lepo ti želiva! 
Darja Spindler in Borut Lončarič

Spoštovani Luka! Naj se še midva zahvaliva za številne prijetne nedelje, ko ste nas vedno dobre volje s potrpežljivostjo učili plesne znanosti. Prav vsako nedeljo sva uživala in jeseni se zopet vidimo.
Metka in Srečko Gomboc

Pozdravljeni, gospod Luka. Hvala vam in gospodu Dejanu za organizacijo enega lepega in prijetnega večera ob zaključku naše plesne sezone v Casinu Mond. Tudi vama lepo poletje z željo, da bodo plesni tečaji ob začetku nove sezone polno zasedeni. S prijaznimi pozdravi! 
Silva Marin 

Dragi Luka! Hvala tudi našemu plesnemu učitelju, ki me je spodbudil ravno takrat, ko sem že hotela odnehati. Včasih zaradi utrujenosti, včasih zaradi bolečin… Pa je minilo in upam, da bova s Stojanom še kar plesala. Lepe poletne dni!
Marjetka in Stojan Berlič

Luka zdravo, tudi tebi se zahvaljujem za sodelovanje. Si res super učitelj. Gotovo imaš prav ti zasluge, da se je naša skupina v Slovenski Bistrici v celoti obdržala do konca in seveda mislimo nadaljevati. Še enkrat hvala in lepe počitnice. 
Andreja V. Horvat in Samo Križnik
 
Pozdravljeni! Zahvala tudi Vam, da ste nas uspeli motivirati in počasi, a zanesljivo vpeljati v svet plesa.
Jasna in Bojan Rosi
 
Hvala tudi tebi Luka, za prijetno vzdušje in prijazen odnos. Zelo sva uživala v vseh vajah in se že veseliva nove sezone.
Karmen in Boris Jelčič

Spoštovani gospod Dejan Kolenc! Minilo ni veliko časa odkar sva z možem prišla na začetni plesni tečaj in to prav v vašo skupino. Nisva več tako mlada, vendar z vašo potrpežljivostjo, vztrajnostjo in spodbudo sva že prikorakala skoraj do konca drugega razreda. Udeležila sva se že plesa v Mondu, plesnega vikenda v prečudovitem Rovinju in ostala sva brez besed... izrekava vam vso pohvalo za celotno organizacijo na vseh področjih. Vidiva in čutiva, da se trudite preko meja zato vam iz srca želiva še dosti uspehov v bodoče. Vašo šolo bova z lahkoto priporočila novim plesalcem, saj pohval ne zmanjka. Veseliva se nadaljnih korakov in srečanj na plesnih vikendih v Rovinju, saj že komaj čakava mesec oktober. Rada bi se tudi zahvalila za lepe plesne korake v Rovinju gospodu Luki in bodoči mamici gospe Petri in želiva vse dobro do naslednjega srečanja. Spoštovani gospod Dejan vam pa še enkrat želiva uspešno in srečno nadaljno kariero s plesno šolo Salsero! Sprejmite iskrene, prisrčne pozdrave in vse dobro vam želiva.
Mila in Milan Kukol

Gospod Luka, z možem sva res uživala na plesnih vajah. No, pa še to nebo odveč - prvo in drugo stopnjo sem pred leti obiskovala že v drugi plesni šoli in če primerjam z vašo, moram reči, da ste zelo dober učitelj in imate zelo dobro zastavljene plesne ure. Pri vas res zvadimo korake. Pri drugih je bila napaka, da smo se en ples naučili (mogoče več slik) in še tisti trenutek z njim končali in jih pozabili. Torej, če povzamem, kar tako naprej! 
Karmen Teskač

Pozdravljeni! V soboto, 5. marca 2011 smo bili kot starši maturantke na maturantskem plesu Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše in moramo vam izrazit vse čestitke glede organizacije. Hvala in še veliko uspehov vam želim.
Igor Kovačevič

Spoštovani! Zahvaljujemo se vam za dobro organiziran maturantski ples 2011 za našo šolo, bilo je nepozabno!
Mihael Jelenko, Škofijska gimnazija AMS Maribor

Spoštovani! Izrekam vam vso pohvalo ob organizaciji maturantskega plesa Škofijske gimnazije Antona Martina Slomška Maribor, ki je bil v petek, 4. marca 2011. Izjemno in na visokem nivoju!
Elvira Livk

Spoštovani! Dovolite, da pohvaliva vaš trud z organizacijo plesnih večerov v Mondu, kjer je res čudovito. Kljub temu, da plesne šole v zadnjem času rastejo kot gobe po dežju, je le malo takšnih, ki organizirajo tako kvalitetne plesne večere kot jih vi v Mondu. Sva iz Koroške in z veseljem prideva v nekoliko bolj oddaljen Šentilj. Hvala in prijazen pozdrav!
Bernarda in Milenko Grudnik

Pozdravljen gospod Dejan! Slišim, da so se plesne urice naše skupine iztekle. Čeprav sem to glede na zadnje ure plesnih vaj v prejšnji sezoni, nekako že pričakovala, mi je vseeno zelo žal. Ob tej priliki bi se vam rada zahvalila, ker ste kot naš plesni učitelj naredili veliko več, kot je bila vaša dolžnost. Priskrbeli ste nam nekaj plesalcev in tudi vi ste bili naš soplesalec. Hvala vam za mnogo novih plesnih korakov, ki sem se jih pri vas v tem času naučila, hvala za veliko plesnih užitkov in prekrasne ponedeljkove večere. Posebej pa se zahvaljujem, da sem imela možnost plesati z vami in gospodom Lukom. Želim vam, da vaša plesna šola Salsero doživi vsaj 100 let, vam osebno pa želim vse dobro. S spoštovanjem!
Borislava Engelsberger

Dragi plesni učitelj Dejan in vsi, ki skrbite, da nam je v tej plesni šoli zares lepo! Rada bi se vam zahvalila za prijetne trenutke, ki jih preživljava na plesnih vajah, izletih in plesih. V zadnjem letu imam majhne težave z delom in vaš rek : "S plesom proti stresom " je prav dobrodošel, saj na plesnih vajah pozabimo na vsakdanje tegobe in se sprostimo. Hvala in ostanite takšni še naprej!
Mira Jambrek in Boris Fatur
   
Pozdravljen gospod Luka! Hvala za lepe besede, ki ste nam jih namenili ob zaključku plesnega leta. Ob tej priložnosti bi želela povedati, da smo se plesna skupina "sreda" Slovenska Bistrica imeli krasno na naših druženjih. Bili ste res prava duša naših srečanj. Potrpežljivo in z veliko dobre volje ste nas vodili iz ure v uro, nas ogromno naučili, za kar smo vam res hvaležni. Želiva vam prijetne poletne dni in se že veseliva septembra, da nadaljujemo naše druženje, ki je bilo po vaši zaslugi res prijetno in poučno.
Milka in Roman Likl
 
Dragi Dejan! Po večletnem premišljevanju in tihi želji, da poglobiva plesno znanje, sva se z možem odločila, da obiščeva tvojo plesno šolo. Odločitev je bila popolnoma pravilna, znanje sva po svojih močeh res nadgradila, najbolj pa me veseli, da sva ob tem spoznala človeka, ki resnično živi svoje sanje, kar se pozna na vsakem koraku, pri vsakem gibu in izredno prefinjenem in spoštljivem ter potrpežljivem odnosu do nas, ki vemo o plesu veliko manj. Hvala ti!
Tatjana Unuk   
 
Pozdravljen Luka, najlepša hvala vam za vaš trud in potrpljenje. Čez počitnice si naberite veliko moči in energije za nas.
Terezija in Jože Peršak 
 
Hvala Dejan, sredini večeri so kljub drugim obveznostim in večkrat tudi utrujenosti bili posebno doživetje, ki se jih veseliva tudi v prihodnje. Lepo poletje!   
Marina Novak in Bojan Dolšak

Spoštovani plesni učitelj Dejan! Hvala za plesno znanje in pozitivno energijo, ki smo jo pridobili na plesnih srečanjih. Želim dolgo, vroče in nepozabno poletje ter lep pozdrav do naslednjega snidenja na plesnem parketu!
Dušan Kirbus 

Dragi Dejan, hvala za potrpljenje in prijetne sredine plesne večere! Lep pozdrav in prijeten dopust želiva!
Dolores in Primož Tručl

Dejan, želiva lepe poletne počitnice in ti sporočava, da se bova v jeseni z veseljem spet pridružila tvoji veliki plesni družini.
Tatjana in Zoran Mušič
 
Dragi Luka, moram reči, da ste se izjemno potrudili in upam, da se bomo jeseni spet videli v Slovenski Bistrici. Prijetne počitnice!
Rozalija in Danilo Lorbek
 
Spoštovani Luka, zahvaljujemo se vam za vaš lep pristop in potrpljenje z nami. Lepe počitnice vam želimo in se vidimo ponovno jeseni!
Vera, Boris, Larisa Zemljič in Dejan Beguš
 
Dejan, še enkrat hvala za prijazne plesne večere kateri nama veliko pomenijo. Resnično se že veseliva vseh naslednjih srečanj. Tebi in tvoji čudoviti skupini pa želiva lepo poletje ter obilo zabave in sprostitve.
Cvetka Kramberger in Lovro Visočnik
  
Zahvala
 maturantov za organizacijo maturantskega plesa 2010.
Maturantke in maturanti Srednje šole za oblikovanje Maribor
 
V petek sem bil na maturantskem na Vrbanski in moram res pohvaliti izjemno organizacijo, ker je bilo organizirano vse v nulo, res vse je bilo popolno razen tega, da je tako hitro minilo...Čestitam!
Gregor Heričko
 
Moram vam povedati, da je bilo legendarno na maturantskem v petek, 19.03.2010! Bombaaaa...
Vid Stojnšek
 
Dragi Dejan! Še danes sem ganjena od vseh čustveno bogato nabitih dogodkov v Mondu. Zdi se mi, da se je vse odvijalo perfektno. Tudi, ko so se vam zatresla kolena. Iskrene čestitke ob prvi obletnici, saj ste naredili toliko, kot si pred enim letom niste upali niti sanjati. Verjemite, vedela sem da bo tako! Prenesite čestitke tudi vaši partnerki in mami, brez njune podpore bi verjetno težko dosegli toliko. Kljub temu, da včasih malo nergam, vam moram zaupati, da ste nama z Milanom zlezli pod kožo in da vas imava iskreno rada. Upam in želim vam, da bo kristalna skleda enkrat krasila prostore plesne šole Salsero.
Barbara Tetičkovič
 
Pesem za Dejana
Danes je prav poseben večer,
tukaj plesalcev je tvojih cvetober,
ki v gala oblekah se v taktu vrtijo,
prvo obletnico tvoje šole slavijo.
Sliši se samba, rumba, mambo, ča-ča,
tvoja se roka pri vsakem paru pozna.
Tudi tanga in valčka smo se naučili,
še rožice pri angleškem nismo pozabili.
  
A prav ta roža, ki v našem šopku dehti,
je najlepša, če, Dejan, zaplešeš jo ti.
Ne boj se, da plesalke so že vse oddane,
ena te čaka, mična, da dih ti zastane.
  
Torej zapleši nam valček angleški
in mi bomo uživali v omami nebeški,
potlej pa na zdravje tvoje pili
in se celo noč razigrani veselili.
Plesalka iz tvojega šopka - Duška Kancler

V vaši plesni šoli res uživava in si bova vsekakor prizadevala nagovoriti še koga, a ne le zaradi popusta. Res nama je fino.
Zdravko Strniša 

Dragi Dejan! Vi ste tisti, kateremu se zahvaljujem za vse kar ste dajali celo leto. Za vaš smeh, za vso vašo podporo, čutnost in neizmerno potrpljenje z nama pa ne samo z nama, z vsemi. To lepoto in energijo nosite v sebi in jo delite z nami, to je tisto kar vas krasi. To vam dela imidž! Verjetno je bilo zapisano v zvezdah, da že more biti tako, da ste stopili na svojo pot in če kdo to zna je to Dejan. Saj Pingi sta bila vidva z Urošom. 
Dragi Dejan, želim vam resnično, da se vam vaši cilji odvijajo korak za korakom v pravo smer, kajti le, če je to delano s srcem, brez egoizma in zaradi drugih, se boste neizbežno bližali ciljem, ki vas bodo osrečevali. Predvsem pa vam želim, da ne pozabite, da to delate zase in zato da ste srečni najprej vi, ker potem boste lahko to srečo in veselje delili tudi z drugimi. Ne delili z drugimi ampak prenašali na druge z žarom zadovoljstva katerega vam ne manjka. Dragi Dejan vsaki dan šteje, bodite ljubljen, zadovoljen in srečen vsaki dan v letu v katerega smo komaj stopili. Ne glede ali bova še hodila k vam plesati ali ne, ste v najinem življenju naredili trajen pečat in neizmerno sva ponosna, da ste bili najin plesni učitelj in vedno bo nama zaigral srček, ko bova slišala vaše ime ali pa vas kje videla! Imava vas rada! 
Jožica Levstik in Rado Šimunovič 

Čestitam vam za zelo visok nivo kakovosti, ki ste ga dosegli v zelo kratkem času. Seveda ob ekipi, ki se je zbrala je bila kakovost in prijaznost zagotovljena. S partnerko sva zelo uživala na plesnih uricah, ki sva jih preživela z vami Luka, zato sva se tudi odločila za nadaljevanje tečaja.
Boštjan Repnik 

Iskreno se zahvaljujeva, da ste prisluhnili našim željam. Resnično ste Plesna šola z odličnimi strategijami in vzornim pristopom. Plesati v vaši šoli Salsero je pravi užitek za vsa čutila. Prijazne dni vam želiva!
Evalda in Borut Bizjak
 
Odkar sem se začel učiti plesa - na srečo v vaši plesni šoli, sem veliko bolj zadovoljen sam s seboj in s svojimi plesnimi "sposobnostmi" in res, trenutki z vami so res lepi in nepozabni! Hvala za vaš trud in prijaznost!
Robert Krušec 
 
Dejan! Zares sem vesela, da lahko plešem v tako dobri plesni šoli s čudovitim vzdušjem. Želim vam zares prijetno poletje.
Helena Tušek

Spoštovani Dejan! Iskrena hvala za vse nepozabne trenutke, ki sva jih z vašo pomočjo in v vaši organizaciji preživela na plesnih vajah, družabnih večerih v Mondu, plesnem vikendu v Rovinju in izletu po Dolenjski. Postali smo res velika plesna družina, kar dokazuje obisk casinoja Mond ob zaključku plesne sezone. Za izvedbo vseh dogodkov v tem letu ste porabili ogromno energije in vložili veliko truda, zato vam svetujeva, da si privoščite malo oddiha, saj bomo v novem plesnem letu zopet od vas zahtevali ogromno energije. Osvojeno znanje bova v času počitnic utrjevala ob vsaki najmanjši priložnosti. Reklamo za našo plesno šolo bova delala med vsemi prijatelji, znanci, sorodniki in sodelavci. Plesni pozdrav!
Nada in Jani Potočnik
 
Dejan! S Petro sva vesela, da sva lahko v tvoji družbi, saj je tvoj način podajanja plesnih veščin prijetna sprostitev po večinoma napornih delovnih dneh. Današnji tempo življenja je izredno hiter in če se ne znamo pravi čas ustaviti, lahko zaidemo. Veliko jih poznam, katerim se je to že zgodilo. Tvoja povezava s Casinom Mond Šentilj in prirejanje plesov tam je po mojem bila zelo dobra ideja, saj je okolje tam zelo drugačno od običajnega plesnega. Želim ti čim več sprostitve in novih idej v poletnem času, v jeseni pa se zagotovo spet vidimo!
Aleš Glavnik
 
Dragi Dejan! Zahvaljujem se vam za čudovite ponedeljkove urice v plesni šoli, za pozitivno vzdušje, dobro voljo, vašo potrpežljivost tudi s takimi ki nam koraki pač niso šli takoj v glavo in noge. Enaka zahvala velja tudi Luki in Poloni za potrpežljivost in nasvete kako bi lahko korak bil boljši in lažji. Vam Dejan pa tako nobena napaka ni ušla tudi, če smo jo hoteli malo prekriti ste to opazili in spet smo ponovili na "suho". Vsaka vam čast enkratni ste! Moram vam povedati, da mi ti ponedeljki manjkajo, sicer pa poletje bo hitro okrog in spet se bomo zbrali in spet nam bo ob novih korakih pošteno vroče. Dragi Dejan, Luka in Polona vsem vam želim prijetne počitnice, veliko sončka, morja in lepih doživetij. V jeseni pa se vidimo! Zlati ste, naši ste in ostanite taki še naprej! Lep pozdrav in še enkrat hvala za vse! 
Suzana Korošec, Martina Korošec, Slavica Šinko in Cvetka Veršič
 
Dejan, hvala za čudovito plesno sezono. Veselim se jeseni, ko spet začnemo. Tudi jaz imam dober občutek in sem zelo zadovoljen. Verjamem, da se v počitnicah še kaj srečamo na individualnih vajah, mislim da naše drage ne bodo zdržale tako dolgo brez učenja plesa. Lepo se imejte do naslednjega srečanja!
Milan Tetičkovič 
  
Spoštovani g. Dejan! Hvala za prijeten večer v Mondu, imela sva se lepo. Hvala tudi za prijetne plesne večere in pozitivno energijo, vsak večer je bil dogodek zase. Se vidimo v jeseni! Lepo poletje in lep dopust želiva vam in celi ekipi.
Cvetka Kramberger in Lovro Visočnik
  
Za Vašo plesno šolo sem slišala prejšnji teden, ko sem potovala s skupino po Madeiri in Portugalski. Ljudje, ki pri Vas plešejo so povedali same lepe reči. En večer ko smo po večerji sedeli v lokalu in klepetali ob živi glasbi sem pri enem izmed parov tudi videla kako lepo ste ju naučili plesati...
Klavdija Tonejc
 
Zakaj pleševa ravno pri Dejanu? Najini začetki plesa pri Dejanu segajo že več kot šest let nazaj. Po težki življenjski preizkušnji sva se odločila, da ponovno nekaj storiva zase. Ples naju že druži precej časa in zato nama ni bilo težko začeti. Nekaj malega sva že znala, a to kar znava sedaj je velika zasluga našega plesnega mojstra Dejana. Vesela sva, da lahko pleševa v njegovi družbi, ker je pri njegovih urah plesa sproščeno, prijetno in prijateljsko vzdušje. Vsak petek zvečer komaj čakava, da se zavrtiva po zelo okusno izbrani plesni glasbi, plesnem parketu in v prečudovitm ambientu. Dejan, hvala in pogumno naprej. Vsi tisti, ki še oklevate, pridite in se sami prepričajte, da nam je lepo.
Anita in Marko Bezjak
 
Dragi Dejan! Pišem vam, ker vas imam rada! Zelo mi je bilo hudo, ko ste odšli iz prejšnje plesne šole. Ko ste naju z Borutom povabili v vašo novo plesno šolo, je bil moj prvi odziv, gremo za Dejanom. Zelo mi je odgovarjal vaš način vodenja: vedno nasmejan, poln humorja, dobronameren, prijazen. Čutila sem, da imate radi svoje delo. To mi mnogo pomeni! Pomembna pa mi je tudi skupina, skozi leta smo postali prijatelji. In kaj sedaj? Eni so se odločili za Svetozarevsko, drugi k vam. Novi prostori v katerih ima sedež vaša nova plesna šola so super. In lep večer ste nam pripravili. Hvala. Kaj me vleče k Pingiju, je predvsem lokacija. Blizi stanujem in tja sva z Borutom hodila peš. Zaenkrat bova šla k Pingiju vendar srčno upam, da bomo vendar še plesali skupaj. In če bi kdaj rada prišla nazaj k vam, vem da naju boste sprejeli. Hvala!!! Prilagam svojo letošnjo božično čestitko. Narisala sem jo sama. Lep pozdrav in prisrčen objem!
Lidija Žiger 

Prijaznemu vabilu g. Dejana Kolenca na otvoritev novo ustanovljene plesne šole Salsero, sva se z možem s pravo mero radovednosti z veseljem odzvala. Sedaj pleševa v čudovito veliki dvorani, kjer na najine korake, držo, ritem in še kaj, budno pazi učitelj Dejan. Z njegovim načinom poučevanja sva zadovoljna, saj zna poslušati in slišati ter tako upošteva na glas izrečene želje in mnenja. Plesna srečanja potekajo v zelo sproščenem in prijetnem, lahko rečem celo prijateljskem vzdušju. V plesno dvorano redno prihajava, saj rada pleševa in se druživa s soplesalci ter tako združiva prijetno s koristnim.
Metka Brezočnik

Redkim moškim je ples prva prioriteta v življenju, zato moramo biti pošteni, le redki pridejo na plesni tečaj »prostovoljno«. Zato je tako pomembno, da je plesni učitelj sposoben narediti ples privlačen in varen za plesalca tečajnika.Marsikdo bi obupal, če ne bi bilo strogega pedagoškega dela in ponavljanja, ponavljanja in ponavljanja, da se gibi utrdijo in spravijo nekam v male možgane.
Milan Tetičkovič
 
Sčasoma ti ob dobrem učitelju postane ples način življenja. Namesto da sediš v soboto ob televiziji se družiš in uživaš v plesu. Moram pa poudariti, da je dober učitelj pomemben, da nadaljuješ in se ne ustaviš. Plesno gibanje je neverjetno občutljivo in delikatno področje. Zato ti mora učitelj nuditi varnost, s tem da ti nudi dovolj ponovitev. Sčasoma, ko se sprostiš ti ples zleze pod kožo in postaneš od njega odvisen. Kar pa sploh ni slabo, saj se s tem veliko gibaš in gradiš partnerski odnos.
Barbara Tetičkovič
  
Dejan je svojim bogatim plesnim znanjem in poznavanjem učenja gibanja odraslih, eden izmed najboljših učiteljev plesa za odrasle, kar sva jih spoznala. Enostavno ve kaj potrebujemo, da nam gibanje  predstavlja ugodje in užitek. Zavedati se moramo, da je  ples zelo stresen, saj voditi partnerko ali biti vodena ni preprosto. Sklenila sva, da bova plesala  pozno v starost in tako aktivno preživela jesen najinega življenja.
Barbara in Milan Tetičkovič
 
Spadam v množico zadovoljnih "strank". Všeč mi je vaš način poučevanja plesov, ker je zabaven in lahkoten. V tečaj sem se vpisala ker želiva z možem poglobiti in razširiti najino plesno znanje. Dvorana je čudovita in zaenkrat sem nad vsem navdušena in se vsakič veselim plesnih uric.
Neva Štiglic
  
Pred davnim časom, več kot šest let je že od tega, me je žena prepričala, da sva po dveh desetletjih premora, ponovno začela s plesnimi vajami. Nimam posluha, ritma ne slišim, všeč pa mi je plesna glasba in druženje z ženo ter drugimi podobno mislečimi pari. Zanimivo pri tem je, kako različni ljudje se znajdemo na plesnih vajah, pri čemer je naša edina skupna točka, veselje do plesa. Tako se mi je vsaj zdelo na začetku in podobno ugotavljam, da drži še danes. Vsekakor je nenavadno, da je v naši, sicer zelo heterogeni plesni skupini, zelo malo parov, ki bi nehali prihajati na vaje bodisi ker bi se naveličali plesa ali pa iz kakršnegakoli drugega razloga. Ne nazadnje šest let ni tako malo in  vprašanje je, zakaj smo tako vztrajni. V nasprotju s pričakovanji je odgovor nadvse jasen, ime mu je Dejan. Dejan je naš plesni učitelj, ki uči z veseljem, ki pozna zakonitosti družabnega plesa in ve, da ima opraviti z ljudmi, ki bi radi dobro plesali, vendar so plesne ambicije večina nas, daleč od perfekcionizma. Tudi zame velja, da mi je všeč, ker preprosto ne teži niti takrat, ko vidi, da moj 1,2,3... čisto drugačen od 1,2,3... ritma, ki doni iz zvočnikov; ustavi me, "poravna" in kar naenkrat tudi sam ugotovim, da je najin korak spet lažji, bolj usklajen in da se s soplesalko lahko prepustim glasbi, ne da bi mislil na korake. Do naslednje skladbe ali nove figure, ki se jo učimo... Zaradi Dejana mi je mi je plesna šola Salsero všeč, saj Dejan je Salsero in Salsero je Dejan!
Primož Tručl
  
Zakaj sva se odločila za plesno šolo Salsero? Prvič, zaradi tebe Dejan. Predvsem zato ker nama kot plesni učitelj zelo ugajaš in je plesni večer s teboj zelo prijeten in topel. Nikoli ti ni bilo težko kaj pokazati tudi 10-krat, če je bilo treba. Imaš zelo dobre pristope učenja, ki nama zelo ustrezajo, da se lahko nekaj naučiva in pri tem tudi sproščeno zabavava. Istega mnenja je tudi naša skupina, ki je prav tako zelo prijetna in vključuje nekaj najinih prijetnih soplesalcev - prijateljev. In drugič, zaradi prostorov tvoje plesne šole, ki so prijetni in lepi. Se mi zdi da je to ena lepših dvoran, ki sva jih kdaj videla. Skratka na otvoritvi tvoje plesne šole Salsero si izpolnil vsa najina pričakovanja zato bova z veseljem obiskovala tvojo plesno šolo.
Tina in Dejan Žižek
 
Ples je moja ljubezen. Plešem že od ranih otroških let. Z možem sva obredla že veliko plesnih šol in se v njih skupaj starala. Kar mi je všeč pri Dejanovi plesni šoli je pozitivno vzdušje, ki ga Dejan zna pričarati. Vidi se, da učenje plesa jemlje resno pri tem pa je ohranil spoštovanje do učencev in jim nikoli ne daje občutka, da ne znajo plesati, kar je pri nekaterih drugih plesnih učiteljih moteče. Sproti jih nagrajuje za njihov trud in skupaj si lahko zaploskajo in si čestitajo. Življenje prinaša številne tegobe, skupno zakonsko življenje jih je polno. Pri plesu v taki plesni šoli najdemo skupno sprostitev in spontano razrešitev marsikaterih težav. Menim, da je to namen plesne šole. Ob glasbi in skupnem gibanju nam to uspeva. Hvala in vso srečo novi plesni šoli!
Andreja Tekauc Golob 

Zakaj sva se z možem odločila in ti sledila na novo lokacijo za naju ni bila težka odločitev, saj sva pri Pingiju pogrešala tvojo prijaznost, pozornost, sproščenost in predvsem profesionalnost. Samo nekdo, ki premore dovolj znanja in izkušenj na svojem področju, ob tem pa premore tudi posluh za delo z ljudmi oz. učenci, je lahko uspešen. In to ti vsekakor si.
Marjana Nerat 

V Plesni šoli Salsero mi je poleg lepe dvorane najbolj všeč plesni učitelj.
Alenka Potočnik

Salsero je plesna šola za ljubitelje plesa in tiste, ki to še niso, a bodo gotovo postali, ko bodo zaplesali v Salseru, kjer pod ljubeznivim in strokovnim vodstvom najdeš, kar iščeš in dobiš, kar potrebuješ. Kdor enkrat pride, bi rad ostal za zmeraj!
Alenka Borec 

Nama je lepo ker lahko pleševa v petek, ko se za vse konča se za naju komaj pričnejo lepi trenutki. Zato, ker je plesna dvorana velika, zračna in je v njej proctor za lepo plesanje. Tudi izbor glasbe je pomemben, ker te nekateri takti in melodije kar ponesejo po parketu, pa si lahko še tako utrujen. Seveda pa brez pravega plesnega učitelja, ki zna videti kaj pri paru ne "štima", ki zna svoje dragoceno znanje prenesti na tako simpatičen in preprost način, da mine 90 minut kot bi trenil čeprav čutis pot po vsem telesu si srečen in nasmejan. Pomembno je pa tudi to, da se družiš in spoznavaš nove prijatelje in z njimi doživljaš nova doživetja. Nisva več mlada a vendar je vedno ravno pravi čas za nov začetek. V tako šolo te ni strah iti, če tudi kaj pozabiš.
Jožica Levstik in Rado Šimunović
 
Družabni plesi nama nudijo sproščeno telesno aktivnost ob glasbi in plesnem izpopolnjevanju. Pri Dejanu nama je všeč, ker nas ne »špara« - je treba delat!
Mojca in Jože Kiralj
 
Všeč nama je, da je način učenja sproščen in zabaven. Plesalci niso nikoli izpostavljeni v primeru ko nam ne gre oziroma kadar delamo napake napake. Če pri katerem plesu kaj pozabimo, nam to pokažete, tudi večkrat, če je treba in ne delate nobenega "cirkusa". Midva se pri vaših urah sprostiva in to je bistvo vsega, uživanje v glasbi in plesu z najboljšim plesnim učiteljem. Želiva, da boste na svoji novi poti zadovoljni in uspešni.
Nada in Franci Klasinc

 

Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Ob ribniku 23
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube