Zahvala ob zaključku plesne sezone 2020/21!

ZahvalaOdrasliSS
Pa smo jo zaključili, posebno in najkrajšo plesno sezono doslej. Za nami je najtežje obdobje, obdobje polno preizkusov, izzivov, iznajdljivosti in ne nazadnje tudi poguma, a najpomembneje je, da se je vse izteklo dobro za kar smo neizmerno hvaležni. Iz srca hvala vsem, ki ste plesali z nami v tej plesni sezoni, v mesecih »izrednih koronskih razmer«, da smo lahko preživeli in da smo lahko ostali v poklicu, ki je naše poslanstvo. Hvala, da lahko danes z upanjem in optimizmom zremo v lepšo prihodnost!

V primeru, da pa bo dovoljeno delati v skupinah vsaj do 50 oseb bomo seveda plesno sezono 2021/22 pričeli od vključno 6. septembra 2021 naprej. Prijavo s povabilom za novo plesno sezono vam bomo poslali po elektronski pošti v drugi polovici avgusta in nato glede na prijave oblikovali skupine in določili termine posameznih skupin, ki bodo znani konec avgusta.

Zaradi nepredvidljive situacije s korono bomo predviden novembrski plesni vikend v hotelu Lone v Rovinju prestavili na termin: 17.-19. september 2021 v Grand hotel Rogaška****, v čudovito Kristalno dvorano. Več informacij vam posredujemo v naslednjih tednih.

Hvala vsem, ki ste z nami vztrajali do konca malenkost podaljšane plesne sezone, čeravno nam je bilo na zadnjih nekaj vajah kar malo vroče… in vsi tisti najbolj pridni in vztrajni ste za zaključek dobili rožico in zahvalo. Fotografije z zaključne plesne vaje sezone s podelitvijo zahval si lahko ogledate v tukaj.

Želimo vam, da se odpočijete od »koronskega dogajanja« in srčno upamo, da nas bosta veselje in ljubezen do plesa povezovala tudi v novi plesni sezoni 2021/22.

Vse dobro, lepo poletje in lep plesni pozdrav!

Ekipa Plesne šole SALSERO
Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Prušnikova ulica 46
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
F: +386 59 129 766
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube