Zahvala ob zaključku plesne sezone 2023/24!

Hvala2023
Zahvaljujemo se vam, da ste plesali z nami v plesni sezoni 2023/24. Za vas smo organizirali en plesni vikend prvič na novi lokaciji v Puli, en plesni vikend v Rovinju in butični plesni vikend v Rogaški Slatini. Izvajali smo redne sobotne plesne večere...

... in seveda organizirali tradicionalni plesni izlet tokrat po Slovenski obali in Krasu ...

Hvala za vaš cenjen obisk na katerem ali večih od teh dogodkov in seveda lepa hvala za udeležbo na plesnih vajah.

Plesno sezono 2024/25 bomo pričeli po 15. septembru 2024, točen začetek za vašo skupino vam sporočimo v začetku septembra po prejetih prijavah, ki jih bomo začeli zbirati konec avgusta, ko vam bomo poslali e-mail s povabilom k vpisu v novo plesno sezono 2024/25. Že ob tej priložnosti pa vas vljudno prosimo, da nam takrat čimprej odgovorite, da lahko čimprej razpišemo skupine in objavimo urnike. Veselimo se sodelovanja z vami tudi v prihodnje.

Med poletnimi počitnicami vse do pričetka nove plesne sezone bomo za vas organizirali sobotne poletne plesne večere (od 20:00 do 23:00) v Kulturnem domu Kamnica na naslednje termine: 6.7., 20.7., 3.8., 17.8., 31.8. in 14.9.2024. Veseli bomo, če se nam boste pridružili in izkoristili priložnost zaplesati, ko ni rednih tečajev, tako boste ostali v plesni kondiciji in pozabili čim manj plesnih korakov do pričetka nove plesne sezone. Poleg tega pa so ti plesni večeri tudi lepa priložnost, da se malo podružite s plesnimi prijatelji. V primeru toplega večera vam bo na voljo tudi terasa kjer se boste lahko ohladili in spili kakšno osvežilno pijačo.

V poletnih mesecih smo vam na voljo tudi za individualno vadbo, ki bo potekala po dogovoru. Če ste zainteresirani za to vadbo nam pišite na: info@salsero.si.

Točno kdaj in kje bo plesni vikend v jeseni vas obvestimo zelo kmalu, ko bo dokončno potrjeno. Obstaja pa zelo velika verjetnost, da bo 22.-23.11.2024 v Rovinju ali pa 15.-17.11.2024 v Puli. En od teh dveh terminov zagotovo bo.

Fotografije podelitve priznanj z zadnje plesne vaje si lahko ogledate tukaj.

Hvala za prijetna in velikokrat zelo zabavna plesna druženja kar je tudi namen in cilj naših plesnih vaj, da se odklopimo od norega tempa življenja, se sprostimo, nasmejimo in se imamo lepo ter seveda da pa poleg tega tudi malo po malo plesno napredujemo. Če pa imate morda v planu kakšno plesno tekmovanje pa nam napišite, da vas bomo malo bolj »trdo prijeli«…. hahaha.

Imejte prijeten dopust in zares čudovito poletje.

Vse dobro in lep plesni pozdrav do srečanja! 

                Vaša

   Plesna šola SALSERO

  

Share This

Plesna šola Salsero | Maribor | Slovenija

Ob ribniku 23
2000 Maribor
 
T: + 386 40 132 563
T: + 386 40 430 760
 
 
E: info@salsero.si
 
icon facebookicon tweetericon youtube